Hyppää sisältöön

Pääradan huoltotyöt Tampereen ja Riihimäen välillä jatkuvat elokuussa, vaikutuksia arkipäivien junaliikenteeseen

Julkaistu 4.8.2021 9.00

Tampere-Riihimäki-rataosuudella tehdään vaihteiden huoltotöitä poikkeuksellisesti liikennekatkoissa. Elokuun liikennekatko on 9.-27.8.2021.

Pääradan säännölliset huoltotyöt tehdään tänä vuonna ennalta suunniteltujen liikennekatkojen aikana. Liikennekatko merkitsee, että useita junavuoroja on peruttu. Tiheästi liikennöidyllä pääradalla liikennekatko huoltotöille on paikallaan, sillä näin varmistetaan parempi ennakoitavuus, turvallisuus ja työn laatu.

Elokuun liikennekatkossa töitä tehdään kolmen viikon aikana. Tänä vuonna yksi vastaavanlainen huoltokatko on vielä marraskuussa. Edellinen toteutettiin toukokuussa.

Lisätietoa perutuista vuoroista VR:n sivuilta

Liikennekatkojen suunnittelu tehdään yhdessä rautatieliikenteen harjoittajien kanssa.

Elokuun katkot ovat ajalla 9.-27.8.2021. Lähiliikenteen junavuorot Riihimäen ja Tampereen väliltä on peruttu arkisin klo 10-14, ja niille on päivittäin tarjolla yksi korvaava bussikuljetus molempiin suuntiin. Lähijunat Helsingin ja Riihimäen välillä ajetaan normaalisti.

Korvaavat bussiyhteydet ja aikataulut on päivitetty VR:n myyntikanavien matkahakuun. Lisätietoa korvaavien bussikuljetusten pysäkeistä ja aikatauluista löytyy myös VR:n verkkosivuilta: vr.fi/korvaavat-bussit

Lisätietoja:
Väylävirasto, kunnossapitoyksikön päällikkö Jukka P. Valjakka p. 029 534 3925
VR media desk 029 434 7123


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.