Hyppää sisältöön

Pääradalla tehdään huoltotöitä Tampereen ja Riihimäen välillä marraskuussa, vaikutuksia arkipäivien junaliikenteeseen

Julkaistu 3.11.2021 10.44

Tampere-Riihimäki-rataosuudella tehdään vaihteiden ja sähköradan pistemäisiä huoltotöitä poikkeuksellisesti liikennekatkoissa. Vuoden viimeinen liikennekatko on 8.-26.11.2021.

Pääradan säännöllisiä huoltotöitä on tehty tänä vuonna ennalta suunniteltujen liikennekatkojen aikana. Liikennekatko merkitsee, että useita junavuoroja on peruttu.

”Tiheästi liikennöidyllä pääradalla liikennekatko huoltotöille on perusteltu, koska laadukkaasti suoritetuilla huoltotöillä pystytään paremmin varmistamaan rataverkon täsmällinen liikennöinti. Etukäteen suunnitelluissa ja liikenteenharjoittajien kanssa yhdessä sovituissa katkoissa työ pystytään suorittamaan laadukkaasti ja turvallisesti. Toimintamallia kehitetään yhteistyössä rautatieliikenteen harjoittajien kanssa ja sitä on tarkoitus jatkaa tulevina vuosina”, sanoo kunnossapitoyksikön päällikkö Jukka Valjakka.

Lisätietoa perutuista vuoroista VR:n sivuilta

Marraskuun katkot ovat ajalla 8.-26.11.2021. Lähiliikenteen junavuorot Riihimäen ja Tampereen väliltä on peruttu arkisin klo 10-14, ja niille on päivittäin tarjolla yksi korvaava bussikuljetus molempiin suuntiin. Lähijunat Helsingin ja Riihimäen välillä ajetaan normaalisti.

Korvaavat bussiyhteydet ja aikataulut on päivitetty VR:n myyntikanavien matkahakuun. Lisätietoa korvaavien bussikuljetusten pysäkeistä ja aikatauluista löytyy myös VR:n verkkosivuilta: vr.fi/korvaavat-bussit

Lisätietoja:

Radan kunnossapito: Väylävirasto, kunnossapitoyksikön päällikkö Jukka P. Valjakka p. 029 534 3925
Liikennöinti: VR media desk 029 434 7123