Hyppää sisältöön

Malmin liukuportaiden remontti käynnistyy

Julkaistu 07.09.2020

Väylävirasto aloittaa Malmin liukuportaiden muutostyöt syyskuussa. Uudet kulkuyhteydet valmistuvat toukokuussa 2021. Urakoinnista vastaa Kreate Oy.

Remontissa terminaaliin nousevat liukuportaat muutetaan tavallisiksi portaiksi, nykyinen hissi korjataan ja sen läheisyyteen rakennetaan yksi hissi lisää. Portaiden toimintavarmuus on remontin lähtökohta: ”Malmin liukuportaiden toistuvat ongelmat ovat olleet asiakkaiden harmina pitkään. Tässä kohtaa asemaa portaat ovat säiden armoilla ja kiinteät portaat ovat toimintavarmat. Hissit turvaavat esteettömän liikkumisen asemalla”, kertoo kunnossapidon aluepäällikkö Eero Liehu.

Remontin aikaiset kulkuyhteydet on huomioitu suunnittelussa ja niille opastetaan asemalla. Työt käynnistyvät asemalla syyskuun puolivälissä uuden hissin pohjatöillä.

Lisätiedot:
Kunnossapidon aluepäällikkö Eero Liehu, p. 029 534 3894

Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.