null
null Liikenneviraston työturvallisuuskilpailun voittajat on valittu

Liikenneviraston työturvallisuuskilpailun voittajat on valittu

Julkaistu 01.12.2017

Liikenneviraston työturvallisuuskilpailun kolme parasta ehdotusta palkittiin 1.12.2017 järjestetyssä työturvallisuusaamupäivässä. Kilpailun voittajaksi nousi Veli-Matti Hirvosen ehdotus ”Riskienhallinnan kehittäminen väylänpidossa”.

Kuva: Työturvallisuuskilpailun voittajat. Kilpailun voittaja Veli-Matti Hirvonen ei päässyt paikalle. Hänen kunniakirjaansa esittelee Liikenneviraston työturvallisuuspäällikkö Risto Lappalainen (kuvassa keskellä).

Liikenneviraston keväällä 2017 käynnistämä työturvallisuuskilpailu on päättynyt. Kilpailuun jätettiin yhteensä 109 ehdotusta.

”Työturvallisuuskilpailumme oli tänä vuonna erittäin suosittu ja kilpailutyöt todella laadukkaita. Uskon, että monet kilpailutöiden ideoista voivat aidosti parantaa työturvallisuutta infra-alalla”, toteaa Liikenneviraston työturvallisuuspäällikkö Risto Lappalainen.

Tässä ovat työturvallisuuskilpailun voittajat

  1. Riskienhallinnan kehittäminen väylänpidossa, Veli-Matti Hirvonen
  2. Visuaalinen työohjeistus, Lasse Hyvönen
  3. Johtomobiili, Tero Välisalo

Kaikki palkitut kilpailutyöt ovat keskenään erilaisia, mutta niitä yhdistää innovatiivisuus, vaikuttavuus ja työturvallisuutta edistävät ominaisuudet. Kilpailun voittajaksi nousseessa Hirvosen ehdotuksessa on kyse työkalusta, jolla voi tunnistaa esimerkiksi riskejä ja helpottaa työturvallisuuden jalkauttamista työmailla.

”Ehdotuksen toteutusmahdollisuudet ovat realistiset ja siinä on paljon potentiaalia”, Lappalainen sanoo.

Veli-Matti Hirvonen ei itse päässyt noutamaan palkintoa. Hän kuitenkin lähetti terveiset arviointiraadille ja työturvallisuusaamupäivän vieraille.

”Kiitos arviointiraadille ehdotukseni valinnasta. Ehdotuksessani halusin parantaa riskienhallinnan jalkautumista työmaalle. Kannustankin kaikkia havainnoimaan työturvallisuuden puutteita”, Hirvonen kirjoitti viestissään.

Lisätietoa

Työturvallisuuspäällikkö Risto Lappalainen,
Liikennevirasto,
puh. 029 534 3966
etunimi.sukunimi(at)liikennevirasto.fi 


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.