Takaisin

Liikennevirasto matkasi Facebookiin

Liikennevirasto matkasi Facebookiin

Julkaistu 16.1.2014

Liikennevirasto vaikuttaa maalla, merellä ja raiteilla – ja nyt myös entistä vahvemmin sosiaalisessa mediassa. Olemme avanneet ikioman Facebook-sivun. Toimimme Facebookissa nimellä Liikenne verkossa.

Sivuston nimi valittiin Liikenneviraston sisäisen nimikilpailun ehdotusten perusteella. Saimme monia loistavia ehdotuksia ja siitä kiitos kuuluu kaikille nimiehdotuksia lähettäneille! Hyvistä ehdotuksista sopivimman valitseminen ei ollut helppo tehtävä. Päädyimme nykyiseen nimeen, sillä siinä yhdistyy hauskalla tavalla toimintamme ydin (liikenneverkon ylläpitäminen ja uudistaminen) sekä käytettävä viestintäkanava, eli verkko.

Rennosti lähempänä kansalaisia

Facebookin kautta haluamme olla entistä lähempänä kansalaisia ja kertoa innostavalla tavalla toiminnastamme. Kerromme esimerkiksi kuvin ja sanoin hankkeista, väylien ylläpitämisestä ja liikenteestä. Sivuillamme ihmiset pääsevät myös katsomaan kulissien taakse. Näytämme esimerkiksi, millaiselta näyttää jäänmurtajan konehuoneessa tai Kehäradan tunneleissa.

Toimintamme esittelyn lisäksi tärkeää on myös vuorovaikutus. Facebook-sivumme tarjoaa paikan, jossa keskustella liikenneverkosta, liikkumisesta ja liikenteestä. Olemme Facebookissa rentoja mutta asiallisia. Facebookin etuna on myös se, että voimme kertoa toiminnastamme matalammalla kynnyksellä kuin tiedotteissa tai uutisissa.
 


reaktionapit