null
null Liikennetilanne-palvelulle uusi ilme

Liikennetilanne-palvelulle uusi ilme

Julkaistu 15.03.2017
Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.

Liikenneviraston Liikennetilanne-palvelu on saanut uuden ilmeen. Uudistuksesta hyötyvät varsinkin palvelun mobiilikäyttäjät. Uusi mobiilinäkymä on aikaisempaa helppokäyttöisempi ja selkeämpi.

Liikenneviraston tarjoama Liikennetilanne-palvelu on yksi Suomen suosituimmista liikennepalveluista: ennen juhlapyhiä ja huonojen kelien aikana päivittäiset käyttäjämäärät nousevat kymmeniin tuhansiin.

Nyt tämän suositun palvelun ilme on uudistettu selkeämmäksi. Samalla myös listanäkymä on uusittu ja sosiaalisen median kanavia on tuotu osaksi palvelua. Vanhojen käyttäjien ei tarvitse huolestua muutoksesta. Palvelusta löytyvät edelleen samat tiedot ja toiminnallisuudet kuin ennenkin.

Oletko jo kokeillut Liikennetilanne-palvelua?

Liikennetilanne-palvelusta saat kattavasti tietoa tie-, rautatie- ja meriliikenteestä. Palvelusta löydät esimerkiksi kelikamerakuvat sekä tietoa käynnissä olevista tietöistä ja liikenteen häiriöistä. Oletko jo huomannut, että palveluun on lisätty myös kelikamerakuvien ja tiesääasematietojen listaversiot? Löydät ne ja muut listanäkymät täältä.

Palvelu on kehitetty responsiiviseksi. Sivusto siis mukautuu näytön koon mukaan ja sitä voi käyttää lähes laitteella kuin laitteella. Mobiilikäytettävyyttä on muutenkin parannettu viime vuoden aikana. Liikennetilanne-palvelun saa nykyään myös halutessaan upotettua osaksi toisia sivustoja IFrame-elementin avulla.

Kehitysehdotukset tervetulleita

Kehitämme vuonna 2014 avattua Liikennetilanne-palvelua jatkuvasti. Onko sinulla kehitysehdotuksia? Jos on, kuulemme niistä mielellämme. Voit antaa palautetta palvelusta osoitteessa http://www.liikennevirasto.fi/yhteystiedot/palaute.

Lisätietoa

Liikennetilanne-palvelu: http://liikennetilanne.liikennevirasto.fi/

ylitarkastaja Michaela Sannholm,
Liikennevirasto,
puh. 029 534 3833
etunimi.sukunimi(at)liikennevirasto.fi

http://www.liikennevirasto.fi/yhteystiedot/liikennetilannepalvelu