Hyppää sisältöön

Kutsu yleisötilaisuuteen: Valtatien 5 parantaminen välillä Palokangas - Humalajoki, Leppävirta ja Kuopio

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus laatii tiesuunnitelmaa valtatie 5:n rakentamiseksi moottoritieksi välillä Palokangas – Humalajoki. Suunnittelualue alkaa Kotalahdentien (mt 531) pohjoispuolelta ja päättyy nykyiseen moottoritiehen Humalajoella.

Hankkeen tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja liikenneturvallisuutta luomalla laatutasoltaan yhtenäinen, mahdollisimman häiriötön ja päätieverkon vaatimukset täyttävä tieosuus sekä minimoida alueen asukkaille ja ympäristölle aiheutuvat haittavaikutukset.

Yleisötilaisuus järjestetään:
Aika: 26.1.2023 klo 18.00–20.00
Paikka: Oravikosken koulun ruokala, Koulukaarre 2, Oravikoski

Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Tilaisuudessa esitettäviin aineistoihin voi tutustua ennakkoon tietoverkossa http://suunnitelma.info/vt5palokangas-humalajoki

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

ELY-keskus käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa https://www.ely-keskus.fi/tietosuoja-ja-henkilotietojen-kasittely.

Kutsu on julkaistu ELY-keskuksen verkkosivuilla
https://www.ely-keskus.fi/kuulutukset 16.1.2023.

Lisätietoja antaa Pohjois-Savon ELY-keskuksesta Mikko Laitinen, puhelin 0295 026 736, [email protected] ja suunnitelmaa laativasta Destia Oy:stä Esa Laurikainen, puhelin 040 631 0606, [email protected]

Tervetuloa!

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Julkaistu 16.01.2023