Hyppää sisältöön

Kutsu yleisö-/tiedotustilaisuuteen : Kantatie 52 parantaminen rakentamalla kiertoliittymä Antintien ja Joensuuntien liittymään, Somero, tiesuunnitelma

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) ja Someron kaupunki laativat tiesuunnitelmaa ”Kantatie 52 parantaminen rakentamalla kiertoliittymä Antintien ja Joensuuntien liittymään, Somero”.

Kantatie 52:n, Antintien ja Joensuuntien liittymä sijoittuu Someron kaupunki-keskuksen taajama-alueelle. Liittymä rajautuu Joensuuntien eteläpuolella Sahantien varren pientaloasutukseen ja Antintien etelä- ja pohjoispuolella Kaislarannan pientaloalueeseen. Joensuuntien pohjoispuolelle sijoittuu Someron keskusta-alueen palveluita.

Hankkeen tavoitteena on parantaa kantatie 52 liikenneturvallisuutta ja liittymän sujuvuutta rakentamalla kiertoliittymä Antintien ja Joensuuntien liittymään. Samalla järjestellään jalankulun ja polkupyöräilyn yhteyksiä.

Yleisötilaisuus järjestetään: 

Aika     29.11.2022 klo 17.00–18.30
Paikka     Someron kaupungintalon valtuustosali

Tilaisuudessa alueen asukkaat, maanomistajat ja muut asiasta kiinnostuneet voivat tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille. 

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) käsittelee suunnitelman laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa: https://www.ely-keskus.fi/tietosuoja-ja-henkilotietojen-kasittely.

Kutsu on julkaistu 22.11.2022 tietoverkossa Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskuksen verkkosivuilla osoitteessa https://www.ely-keskus.fi/kuulutukset.

Lisätietoja antaa ELY-keskuksesta Vesa-Matti Eura, puh. 0295 022 814, [email protected]


Tervetuloa!

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Julkaistu 22.11.2022