Hyppää sisältöön

Kutsu vuorovaikutukseen : Imatra-Imatrankoski-raja ratasuunnitelma, Imatra

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa Imatra-Imatrankoski-raja ratasuunnitelma, Imatra.

Hankkeessa suunnitellaan Imatran kolmioraide, kaksoisraide kolmioraiteelta valtakunnan rajalle, ratapihamuutokset Imatrankoskella ja Pelkolassa, raiteiden sähköistys sekä turvalaitemuutokset ja Kuparintien sekä Linnankoskenkadun tasoristeysten poisto.

Suunnitelman vuorovaikutus järjestetään verkossa.

Suunnitelmaluonnokset ovat esillä 13.5.2021 alkaen verkko-osoitteessa:

www.vayla.fi/imatra-imatrankoski-raja Suunnitelmaluonnoksista on mahdollista antaa mielipiteitä 31.5.2021 saakka verkkosivuilla olevan karttapalautejärjestelmän kautta.

Suunnitelmia esitellään asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille 20.5.2021 kello 17.30-19.00 Teams-tapahtumassa. Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu em. verkko-osoitteeseen tallennetun linkin välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovellusta eikä tapahtumaan tarvitse kirjautua.

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa

www.vayla.fi/tietosuoja

Lisätietoja suunnitelmasta antaa Väyläviraston projektipäällikkö Anna Miettinen puhelin 029 534 3837 ja [email protected].

Väylävirasto

Julkaistu 07.05.2021