Hyppää sisältöön

Kutsu: Tiedotustilaisuus Syrjäsalmen sillan tilanteesta

Julkaistu 31.5.2023 8.45

Väylävirasto kutsuu sidosryhmät ja median edustajat tiedotustilaisuuteen 6.6.2023 klo 12 kuulemaan ratkaisuvaihtoehdoista Syrjäsalmen sillan rakentamiseksi.

Väylävirasto on hakenut vaihtoehtoja henkilöliikenteen ja elinkeinoelämän kuljetuksia haittaavan liikennekatkon lyhentämiseksi Syrjäsalmen sillan rakentamisen aikana. Vaihtoehdoiksi on valikoitunut kaksi ratkaisua, joilla on mahdollista lyhentää alkuperäistä, lähes koko vuoden 2024 kestävää liikennekatkoa useilla kuukausilla.

Käymme tiedotustilaisuudessa läpi ratkaisut Syrjäsalmen sillan rakentamiseksi ja sen vaikutuksia Itä-Suomen liikenteeseen.

Aika: tiistai 6.6.2023 klo 12-13
Paikka: Teams (linkki)

Tausta:
Kiteellä sijaitsevan Syrjäsalmen sillan yli kulkee Joensuun ja Imatran välinen vilkas rataosuus. Vanha silta on elinkaarensa loppuvaiheessa ja tammikuussa 2023 käynnistettiin uuden sillan rakentamistyöt vanhan sillan viereen. Rakennustöiden yhteydessä vanhassa sillassa havaittiin liikettä ja sillalle asetettiin nopeusrajoitus. Turvallisuuden varmistamiseksi uuden sillan rakennustyöt keskeytettiin tarkemman selvityksen ajaksi. Väyläviraston tiedote 4.5.2023: https://vayla.fi/-/kitee-vaylavirasto-selvittaa-vaihtoehtoja-syrjasalmen-ratasillan-sulkemiselle

Lisätietoa:
Viestintäpäällikkö Hanna Ackley p. 0295 34 3027


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta