Takaisin

Kutsu medialle: Näin varaudumme tulevaan talveen tie- ja rautatieliikenteessä

Kutsu medialle: Näin varaudumme tulevaan talveen tie- ja rautatieliikenteessä

Julkaistu 30.10.2019

Talvi ei yllätä väylänpitäjää. Väylä toivottaa median edustajat tervetulleeksi keskustelemaan ja kuuntelemaan, miten tulevasta talvesta selvitään rautateillä ja tieliikenteessä. 

Aika: keskiviikko 6.11.2019 klo 10-11.30

Paikka: Opastinsilta 12 a, Helsinki. (Käynti 2. kerroksen asiakaspalvelun kautta)

Teiden talvihoitoa on uudistettu laajasti viime vuonna. Miten muutos on näkynyt asiakkaille, ja millaisilla teillä ensi talvena ajetaan? Miten ilmastonmuutos on näkynyt teiden hoidossa? Tieliikennejohtaja Pekka Rajala sekä Pirkanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin ELY-keskukset avaavat rahoituksen ja uudistusten tuomia vaikutuksia teiden talvihoitoon.

Rautatieliikenteen sujuvuuden taustalla on tiivis yhteistyö eri toimijoiden kesken. Kunnossapito-osaston johtaja Magnus Nygård kertoo millaisilla toimilla tulevasta talvesta selvitään ja miten lumeen ja jäähän on varauduttu.

Aluemedioilla on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen skypen välityksellä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Hanna Ackley, hanna.ackley@vayla.fi tai p. 029 534 3027

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.


reaktionapit