Hyppää sisältöön

Kutsu: Digiroad-markkinawebinaariin 31.3

Julkaistu 19.3.2020

31.3. pidettävässä markkinawebinaarissa esitellään konkreettisia ratkaisuehdotuksia tieliikennelain toteuttamiseksi

Metsätiestä kuva ja teksti Kutsumme sinut mukaan Digiroad-markkinawebinaairiin

Kesällä astuvan Tieliikennelain myötä, kunnilla ja ELY-keskuksilla on velvoisuus toimittaa tiedot asetetuista liikenteenohjauslaitteista, kuten liikennemerkeistä, ajoratamaalauksista ja liikennevaloista, Väylän Digiroad-järjestelmään. Mutta miten tavoitetila saadaan toteutettua? 

Digiroad-järjestää 31.3. kello 13-15.00 markkinawebinaarin, jossa yritykset pitävät 10 minuutin pituisia ratkaisukeskeisiä esittelyjä ennalta esitettyihin case-esimerkkeihin. Esimerkkien avulla on mahdollista saada osviittaa siitä, miten liikenteenohjauslaitetiedot on mahdollista saada ajantasaisena Digiroadiin.

Case-esimerkit

a. Kunta X, jolla on 50km katuverkkoa.
b. Kunta Y, jolla on 250 km katuverkkoa.

Miten kuntien katuverkolta taltioidaan liikenteenohjauslaitetiedot, eritoten liikennemerkit? Miten varmennetaan niiden sijaintitarkkuus ja vaikutussuunta? Miten voidaan taltioida ominaisuustiedot, kuten lisäkilvet ja kuntatiedot? Miten varmistetaan tietojen ajantasaisuus Digiroadissa? Miten taltioidaan muut liikenteenohjauslaitteet, kuten valot ja tiemerkinnät?

Webinaari pidetään 31.3.2020 kello 13-15.00 Skypen välityksellä.

Tule mukaan kuulolle poimimaan konkreettisia ratkaisuehdotuksia sekä esittämään kysymyksiä alan toimijoille! Ilmoittaudu Digiroad-operaattorille sähköpostitse ([email protected]) tai lataa Skype-linkin sisältävä kalenterikutsu tästä linkistä. (klikkaamalla linkkiä saat iCalender-liitetiedoston)

Lisätiedot
Digiroad-operaattori
[email protected]


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.