Hyppää sisältöön

Kutsu alan toimijoille Saimaan kanavan sulkujen pidentämishankkeen esittely- ja keskustelutilaisuuteen

Aika: 28.11.2018, 12:00-15:00
Paikka: Pasilan virastokeskuksen kokouskeskus, Opastinsilta 12 B 2. krs, Helsinki.

Saimaan kanava on otettu käyttöön v. 1968 ja nyt kyseessä oleva sulkujen pidentämishanke on suurin yksittäinen muutoshanke koko kanavan 50-vuotisessa historiassa. Hanke on käytännössä ainutkertainen niin rakennuspaikkojen kuin teknisen haastavuuden ja rakennusaikojen suhteen.

Liikennevirasto kutsuu alan toimijoita hanketta koskevaan esittely- ja keskustelutilaisuuteen. Tilaisuuden tavoitteena on esitellä hanketta, sen aikataulua, haasteita ja erityispiirteitä sekä keskustella yhdessä hankkeen suunnitteluun vaikuttavista ja toteutuksessa esiin nousevista asioista.

Saimaan kanavan sulkujen pidentämisen rakennussuunnittelu on käynnistynyt. Hankkeessa kaikkia kahdeksaa kanavan sulkua pidennetään yläkanavan puolelta 11,5 metrillä. Suluista kolme sijaitsee Suomessa ja viisi Venäjällä Saimaan kanavan vuokra-alueella. Rakennussuunnitelma valmistuu kesällä 2019 ja aikaisin mahdollinen urakoiden toteutusaika on vv.2020-2022.

Tilaaja järjestää haluttaessa myös erilliset kahdenkeskiset, luottamukselliset keskustelut pääurakoitsijatasoisten urakoitsijoiden kanssa, jolloin on myös mahdollista käydä hanketta tarkemmin läpi. Kahdenkeskisen keskustelun mahdollisuutta tarjotaan ainoastaan yleiseen tilaisuuteen osallistuneille yrityksille. Halukkuus osallistumiselle erilliseen tilaisuuteen tulee ilmoittaa ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautuminen: Viimeistään pe 23.11.2018 mennessä oheisesta linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/978608845578E6F8.par

Tilaisuuden alustava ohjelma:
Kahvi ja tilaisuuden avaus
Hankkeen esittely
Hankkeen erityispiirteet
Suunnittelussa huomioitavia asioita
Toteutuksessa huomioitavia asioita
Yhteenveto, keskustelu ja kysymykset
Tilaisuus päättyy

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot:
projektipäällikkö Harri Liikanen, p. 050 5704 840, [email protected]

Julkaistu 12.10.2018