Hyppää sisältöön

Kupittaa–Turku-ratahanke: Kupittaan kolmion pysäköintipaikat poissa käytöstä tiistaina 9.8.

Julkaistu 8.8.2022 14.50

Kupittaan kolmion pysäköintipaikat ovat poissa käytöstä tiistaina 9.8. aamusta iltaan klo 18 asti. Taksiliikenne sekä matkustajien saatto- ja noutoliikenne voivat saapua alueelle rajatusti. 

Kupittaan kolmion pysäköintipaikoilla maalataan tiemerkintöjä ja muutetaan nykyisiä pysäköintipaikkoja taksien pysäköintitiloiksi. Uudet merkinnät ja järjestelyt mahdollistavat sujuvan taksiliikenteen Kupittaan rautatieaseman läheisyydessä. 

Taksiliikenne sekä matkustajien saatto- ja noutoliikenne voivat saapua rajatusti alueelle liikenteenohjaajien ohjeistusten mukaisesti. Pysäköintipaikkoja löytyy Teollisuuskadun varrelta. Alueella pysäköidään olemassa olevien liikennemerkkien mukaisesti. 

Lisätiedot:
Rejlers Finland Oy, rakennuttajakonsultti Kimmo Koskinen, p. 040 801 1386, [email protected] 
GRK Infra Oyj, työnjohtaja Jesse Saukkola, p. 045 130 9918, [email protected] 

Seuraa hanketta: 
https://vayla.fi/kupittaa-turku-ratahanke
www.facebook.com/KupittaaTurkuratahanke 

Kupittaa–Turku-ratahankeen tavoitteena on parantaa ja sujuvoittaa raideliikennettä koko Varsinais-Suomessa ja Rantaradalla. Lisäksi hanke mahdollistaa osaltaan Helsinki–Turku nopean junayhteyden toteuttamisen. Ratapihoilla tehtävien muutostöiden ansiosta Turun asemanseudulla vapautuu maata alueen kehittämiseen ja rautatieaseman henkilölaiturialueen turvallisuus ja esteettömyys paranevat. Hankkeen työt ajoittuvat vuosille 2021–2024. Euroopan Unioni tukee Väyläviraston, Turun kaupungin ja VR:n yhteistyönä toteuttamaa hankkeen suunnitteluvaihetta 6,3 miljoonalla eurolla. 

Tämän julkaisun sisällöstä vastaa yksin Väylävirasto, eikä se välttämättä vastaa Euroopan Unionin mielipidettä.

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.