Takaisin

Kirjoita tieaiheinen teksti ja voita matka Etelä-Koreaan

Kirjoita tieaiheinen teksti ja voita matka Etelä-Koreaan

Julkaistu 22.5.2014

Maailman tiejärjestön (PIARC) 25. maailmankongressi järjestetään Etelä-Korean Soulissa 2.-6. marraskuuta 2015. Kongressin Call for Papers on nyt käynnissä ja abstraktien lähetys päättyy 30. syyskuuta 2014.

Liikenneviraston pääjohtaja Antti Vehviläinen kannustaa kaikkia alan asiantuntijoita osallistumaan kirjoituskilpailuun ja tuomaan Suomen korkeaa osaamista ja uusia innovaatioita arvostetun kansainvälisen foorumin nähtäväksi ja arvioitavaksi. Vehviläinen kannustaa myös nuoria asiantuntijoita rohkeasti osallistumaan kilpailuun.

Ohjeet abstraktien tekoon löytyvät klikkaamalla linkkiä: http://piarcseoul2015.org/eng/03_paper/paper01.htm.

Kongressin Call for Papers on kansainvälinen (kirjoituskielenä englanti), mutta kilpailuun lähetetyt abstraktit osallistuvat samalla myös kansalliseen kilpailuun. Kansainvälisessä kilpailussa on useita kategorioita ja jokaisessa kategoriassa voittajat saavat ilmaisen matkan ja osallistumisen kongressiin. Myös kansallisen kilpailun voittaja saa palkinnoksi ilmaisen matkan Etelä-Koreaan ja osallistumisen kongressiin.

PIARC Prizes 2015 Competition

Hyväksytyistä abstrakteista tulee ilmoitus 15. marraskuuta 2014. Kaikki jatkoon päässeet kirjoittajat osallistuvat 28. helmikuuta 2015 mennessä toimitettavilla full paper -esityksillään kansainväliseen kirjoituskilpailuun. Kilpailukategorioita on useita ja jokaisessa kategoriassa voittaja saa ilmaisen matkan ja osallistumisen kongressiin. Yksityiskohtaiset tiedot kilpailusta löytyvät yllä olevan linkin takaa.

Lisätietoa kansallisesta kirjoituskilpailusta

Edellisen kilpailun lisäksi olemme päättäneet järjestää myös kansallisen kilpailun. Tähänkään kilpailuun ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kilpailu käydään suomalaisten asiantuntijoiden kirjoittamien full paper -esitysten kesken. Kirjoituksia arvioi Liikenneviraston asettama kansallinen jury.

Kansallisen kilpailun järjestäminen antaa Suomelle oikeuden lisätä oman ehdokkaansa (henkilö tai ryhmä) niiden voittajaehdokkaiden joukkoon, jotka PIARC:n komiteat ovat nostaneet esiin ja ehdottaneet kansainväliselle jurylle. Näin varmistamme, että Suomella on varmuudella vähintään yksi ehdokas mukana lopullisissa voittajavalinnoissa.

Suomen kansallisen kilpailun voittaja on automaattisesti ehdokkaamme kansainvälisessä kilpailussa. Lopullisesta sijoituksestaan riippumatta ehdokkaamme saa ilmaisen matkan ja osallistumisen kongressiin. Kansallisessa kilpailussa toiseksi tulleen osalta maksamme osallistumismaksun kongressiin. Matka on tässä tapauksessa itse maksettava. Kansallisen kilpailun kaksi parasta ilmoitetaan toukokuun alussa 2015.
 

 


reaktionapit