Hyppää sisältöön

Kesäharjoittelijoiden haku kesälle 2023 on käynnistynyt

Julkaistu 16.1.2023

Väylävirasto hakee jälleen tulevalle kesälle harjoittelijoita. Tarjoamme yli 20 harjoittelupaikkaa korkeakoulujen opiskelijoille. Hakuaika on 16.1.–1.2.2023.

Naisella on aurinkolasit päässään ja hän katsoo kameraa. Taustalla meri ja majakka. Aurinkolaseista on heijastuma meriväylän syvennystyömaalta.

Harjoittelijoiden haku toteutetaan tänäkin vuonna nimettömänä rekrytointina. Menettelyn myötä Väylävirasto haluaa edistää hakijoiden yhdenvertaisia mahdollisuuksia päästä haastatteluun. Painotettuja asioita nimen, iän tai sukupuolen sijasta ovat innokkuus, osaaminen sekä halu työskennellä valtiolla ja infra-alalla. 
 
Harjoittelun kautta tutustutamme tulevaisuuden osaajia ja ammattilaisia liikennealaan sekä viraston toimintaan. 
 
”Meillä pääsee jättämään puumerkkinsä Suomen väyläinfraan ja yhteiskuntaan. Harjoittelijat saavat työskennellä innostuneessa ilmapiirissä väyläinfran parhaimpien ammattilaisten kanssa”, kertoo rekrytoinnin vastuuasiantuntija Anna-Leena Helkiö.
 
"Viime vuosina olemme vastaanottaneet harjoittelijat pääosin etänä. Tänä vuonna odotamme harjoittelijoiden kohtaamisia toimipaikoillamme eri puolella Suomea. Joustava hybridityö on vakiintunut luontevaksi osaksi arkeamme ja toimintaamme", Helkiö toteaa.
 
Lue kesän 2022 harjoittelijoiden kokemuksia työstään. Suurin osa harjoitteluista alkaa toukokuun alussa.
 
Tutustu tarjolla oleviin paikkoihin valtiolle.fi-palvelussa.
 
Lisätietoja: 
rekrytoinnin vastuuasiantuntija Anna-Leena Helkiö 


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta