Hyppää sisältöön

Kehä I:n Vihdintien ylittävien siltojen korjaus alkaa

Julkaistu 15.10.2020 8.00

Väylävirasto aloittaa Kehä I:n Vihdintien ylittävien siltojen korjaamisen maanantaina 19. lokakuuta. Korjaustöiden vuoksi osa sillan ajokaistoista on tilapäisesti pois käytöstä, mikä aiheuttaa ruuhkautumista Kehä I:llä. Työt valmistuvat marraskuun loppuun mennessä.

Vihdintien (seututie 120) ylittävien Kehä I:n (Muurimestarintie) siltojen päällystys- ja vesieristyskorjaukset alkavat maanantaina 19. lokakuuta. Sillat korjataan, koska tien nykyiset päällystekerrokset eivät ole kestäneet suuria liikennemääriä odotetusti. Korjaustöiden yhteydessä tien päällysteen paksuutta lisätään ja samalla korjataan viime talvena muutamasta kohdin vaurioitunut sillan vesieriste.

Korjaustöiden vuoksi puolet sillan kaistoista on pois käytöstä, mikä hidastaa liikennettä Kehä I:llä. Töiden ajan molempiin suuntiin on käytössä kaksi ajokaistaa. Myös ramppien kiihdytyskaistat ovat pois käytöstä korjaustöiden ajan.

Kaistojen väheneminen aiheuttaa voimakasta ruuhkautumista arkiaamuisin ja -iltaisin, arviolta klo 6.30–9.00 ja 15–17 välisenä aikana. Töiden aikana on suositeltavaa käyttää vaihtoehtoisia reittejä pahimpina ruuhka-aikoina. Ajantasaisen liikennetilanteen voi tarkistaa Liikennetilanne-palvelun avulla.

Lisätiedot:

Väylävirasto, projektipäällikkö Jarmo Nirhamo, p. 029 534 3596, [email protected] 
Liikennetilanne-palvelu: https://liikennetilanne.tmfg.fi/

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.