Takaisin

Kari Korpela aloittaa Tampereen tieliikennekeskuksen päällikkönä tänään 1.12.

Kari Korpela aloittaa Tampereen tieliikennekeskuksen päällikkönä tänään 1.12.

Julkaistu 1.12.2016

Kari Korpela on aloittanut työnsä Liikenneviraston Tampereen tieliikennekeskuksessa jo 1.8.2016, ja siirtyy tänään 1.12.2016 keskuksen päälliköksi.

Korpela siirtyy Liikenneviraston Tampereen tieliikennekeskuksen päälliköksi, pitkäaikaisen päällikön Marketta Udeliuksen jatkaen töitään tieliikennekeskuksessa projektipäällikkönä. Korpela on työskennellyt aiemmin Pirkanmaan ELY-keskuksessa.

”Tieliikennekeskus on keskeinen osa liikenteenhallintaa. Siihen kuuluu häiriöiden hallinta, liikenteenohjaus ja viranomaisyhteistyö. Toiminta tapahtuu 24/7-periaatteella eli liikennekeskukset ovat aina auki viikonpäivästä ja vuodenajasta riippumatta”, Korpela kertoo.

Liikenneviraston tieliikennekeskukset tekevät tiiviisti yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa. Korpela onkin saanut tärkeitä oppeja yhteistyön tekemiseen Tampereen tieliikennekeskuksen päällikkönä pitkään toimineelta Udeliukselta.

Katso videolta, mitä Kari Korpela kertoo Tampereen tieliikennekeskuksen tehtävistä ja työskentelystä Liikennevirastolla.

 


reaktionapit