Hyppää sisältöön

Joensuun ratapihan rakentaminen rajoittaa Sirkkalan alikulkusillan käyttöä

Julkaistu 11.5.2021 8.36

 

Sirkkalan alikulkusillan korjaaminen alkoi maanantaina 10. toukokuuta Kettuvaarantiellä, Joensuun ratapihalla. Työt jatkuvat syyskuun puoliväliin saakka ja vaikuttavat kaikkiin liikkumisen muotoihin sillan alla ja päällä. Tilapäiset liikennejärjestelyt ovat voimassa koko työn ajan.  

Työt etenevät kolmessa vaiheessa. Maanantaina alkaneessa ensimmäisessä vaiheessa sillan yli kulkeva kävely- ja pyörätie suljettiin ja alittava vastaava väylä suljettiin toiseen suuntaan. Myös asemalaiturille sillan alta johtavat portaat poistuivat käytöstä. 

Moottoriajoneuvojen ajokaistoja on kavennettu ja nopeusrajoitus alennettu 30 kilometriin tunnissa.  

”Tilapäiset liikennejärjestelyt on merkitty selkeästi liikennemerkein ja kiertotiet opastein”, kertoo hankkeen projektipäällikkö Jetro Matilainen Väylävirastosta.  

Toisessa vaiheessa suljetaan Kettuvaarantien pohjoispuolen kävely- ja pyörätie ja kadun pohjoispuolelta rajataan työalue. Alikulkusillan korjaaminen on osa toukokuun alussa käynnistynyttä Joensuun ratapihan rakennushanketta. Työt näkyvät asemalla myös jo niin, että raiteet 1 ja 2 on suljettu junaliikenteeltä kesän ajaksi.  

Oheinen kartta kuvaa Sirkkalan alikulkusillan töiden aiheuttaminen tilapäisten liikennejärjestelyjen ensimmäistä vaihetta. 

Lisätiedot: 

Väylävirasto 
Projektipäällikkö
Jetro Matilainen
Puh. 050 505 1513
[email protected] 

Lue hankkeesta lisää osoitteesta: https://vayla.fi/joensuun_ratapiha

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.