Hyppää sisältöön

Ilmoitus yleissuunnitelman tielinjausvaihtoehtojen esittelystä: Maantien 9643 Varrion silta ja tiejärjestelyt, Kemijärvi, yleissuunnitelman laatiminen

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on laatimassa asiakohdassa mainittua yleissuunnitelmaa. 

Suunnittelukohde sijaitsee Kemijärven kaupungin keskustan itäpuolella. Tavoitteena on muodostaa uusi tieyhteys, jonka kautta valtatien 5 raskas ajoneuvoliikenne saadaan pois kaupungin keskustasta. Näin parannetaan liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta sekä rauhoitetaan kaupungin keskustaa, uuden biojalostamon rakentamisen myötä lisääntyvästä raskaasta liikenteestä huolimatta. 

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa hankkeeseen liittyvä ensimmäinen yleisötilaisuus maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille järjestetään videoyhteyden välityksellä. Tilaisuudessa voi tutustua tielinjausvaihtoehtoihin ja esittää niistä mielipiteensä.

Yleissuunnitelman yleisötilaisuus järjestetään verkossa Teams-tapahtumana 8.10.2020 klo 16.00-18.00.

Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu linkin välityksellä:osallistu yleisötilaisuuteen

Osallistuminen ei vaadi Teams-sovellusta, eikä tapahtumaan tarvitse kirjautua.

Suunnitelmavaihtoehtoihin liittyviä mielipiteitä, kommentteja ja kysymyksiä voi myös lähettää vielä 13.10.2020 mennessä osoitteeseen henri.joki-erkkila(at)sitowise.com. 


Yhteystiedot:

 Sitowise Oy 
•    Projektipäällikkö Pirkka Hartikainen, puh. 040 735 1998,
pirkka.hartikainen(at)sitowise.com

Lapin ELY-keskus: 
•    Projektipäällikkö Risto Uusipulkamo, puh. 0295 037 263, risto.uusipulkamo(at)ely-keskus.fi 

Kemijärven kaupunki
•    Kunnallistekniikan päällikkö Jukka Kuisma, puh. 0400 391 814,
jukka.kuisma(at)kemijarvi.fi

Lapin ELY-keskus käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa www.ely-keskus.fi/tietosuoja.

Ilmoitus on julkaistu 28.9.2020 Lapin ELY-keskuksen tietoverkossa www.ely-keskus.fi/lappi > ajankohtaista > kuulutukset ja ilmoitukset.

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Julkaistu 28.09.2020