Takaisin

Ilmoitus : Rauman seisake, ratasuunnitelma, Rauma

Ilmoitus : Rauman seisake, ratasuunnitelma, Rauma

Julkaistu 15.6.2020

Väylävirasto ja Rauman kaupunki laativat ratasuunnitelmaa Rauman seisakkeelle, jonka nimeksi tulee Rauman keskusta. Seisakkeen suunnittelun tavoitteena on kehittää Rauman kaupunkiseudun joukkoliikennejärjestelmää monipuolisemmaksi.

Seisakkeen sijainnista ja tyypistä on tehty alkuvuodesta 2020 vaihtoehtovertailuja, joiden perusteella ratasuunnitelmassa edistettäväksi seisakevaihtoehdoksi valikoitui Prisman kauppakeskuksen kohdalle rakennettava laituri.

Väyläviraston verkkosivuilla voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Verkkosivujen kautta kaikilla alueen asukkailla, maanomistajille ja muilla asiasta kiinnostuneilla on mahdollisuus antaa palautetta suunnitelmista ja jättää kysymyksiä 11.7.2020 saakka. Sivuilla on myös lisätietoja hankkeesta. Hankkeen verkkosivut ovat www.vayla.fi/rauman-seisake 

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa www.vayla.fi/tietosuoja.

Lisätietoja suunnitelmasta antaa Väyläviraston projektipäällikkö Kaisa Kauhanen, puhelin 040 5447879 ja etunimi.sukunimi@vayla.fi.

 

 


reaktionapit
Sivu päivitetty 13.05.2020