Hyppää sisältöön

Kutsu: Valtatien 8 liittymäjärjestelyt uuden Ruutikankaan ampumaurheilukeskuksen liittymän kohdalla, Liminka

KUTSU ESITTELYTILAISUUTEEN VERKKO-OSOITTEESSA

Valtatien 8 liittymäjärjestelyt uuden Ruutikankaan ampumaurheilukeskuksen liittymän kohdalla, Liminka

Limingan ja Lumijoen kunnat ovat laatimassa lain liikennejärjestelmästä ja maanteistä mukaista tiesuunnitelmaa valtatielle 8 Limingan kunnan alueella, Ruutikankaan kohdalla. Suunnitelma laaditaan yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen kanssa.

Tiesuunnitelma sisältää omat kääntymiskaistat valtatielle 8 Raahen suunnasta vasemmalle ja Oulun suunnasta oikealle Ruutikankaan ampumaurheilualueen uuden yksityisen tien liittymän suuntaan kääntyville. Samalla suunnitellaan ampumaurheilualueelle johtavan yksityisen tien liittymä valtatielle 8. Suunnitelman tavoitteena on turvallinen liittymäalue.

Suunnitelmaluonnokset ovat esillä 15.5.2020 alkaen verkko-osoitteessa:

http://www.liminka.fi/sivu/fi/paatoksenteko/ilmoitustaulu ja niitä esitellään asukkailla, maanomistajilla ja muille asiasta kiinnostuneille ke 20.5.2020 klo 17.00 – 18.30 Teams-tapahtumassa, joka tallennetaan. Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu em. verkko-osoitteeseen tallennetun linkin välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovellusta eikä tapahtumaan tarvitse kirjautua.

Limingan kunta käsittelee tiesuunnitelman laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Lisätietoja tietosuojakäytänteistä on saatavilla osoitteessa www.liminka.fi.

Lisätietoja antavat:

Limingan kunnan tekninen johtaja Simo Pöllänen

puh. 044 497 3701 [email protected]

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen hankevastaava Ari Kuotesaho puh. 0295 038 259, [email protected]

Projektipäällikkö Ville Nikkinen. Plaana Oy

puh. 040 739 1761, [email protected]

Julkaistu 13.05.2020