Hyppää sisältöön

FinnBuild Infra 2018

Aika: 09.10.2018-10.10.2018
Paikka: Messukeskus, Helsinki

FinnBuild Infra 2018 kokoaa alan toimijat yhteen pohtimaan infra-alan kehitystä ja tutustumaan uusiin hankkeisiin. Tapahtuma keskittyy infrapolitiikkaan, infran johtamiseen, hankkeiden toteuttamiseen ja ylläpitoon sekä alan kehittämiseen. Teemoina tänä vuonna ovat digitalisaatio 2.0, muunneltavuus ja yhteiskehittäminen.

Tule kuulemaan asiantuntijaluentoja, paneelikeskusteluja sekä tapaamaan muita infra-alan toimijoita! Nähdään Liikenneviraston osastolla 2c51!

Puheenvuoromme

Torstai 11.10. klo 10.30
Digitalisaatio talvihoidossa: ylitarkastaja Otto Kärki

Teiden talvihoito puhutti viime talvena runsaasti. Liikennevirasto uusii talvihoidon toimintalinjojaan, mutta myös digitalisaatiosta odotetaan uusia avauksia laadun seurantaan. Esityksessä pohditaan mm. millaisia mahdollisuuksia tiedon hyödyntäminen ja digitalisaatio tarjoavat väylänpitäjälle, ja miten tämä näkyy asiakkaalle.

Keskiviikko 10.10. klo 12.30
Asemanseutujen kansihankkeet: aluepäällikkö Mikko Heiskanen

Asemanseudut muodostavat keskeisen alueen kaupungissa ja toimivat liikenteen viihtyisinä solmukohtina, joissa ihmiset ja palvelut kohtaavat päivittäin. Asemanseutujen kehittäminen tapahtuu monen toimijan tiiviissä yhteistyössä. Esityksessä pohditaan myös, millaisia kokemuksia Liikennevirastolle on kertynyt vaativista asemanseutujen rakentamishankkeista. Case Tampere.

Keskiviikko 10.10. klo 12.00
Tutkimuksella tulosta – Case Elinkaaritehokas tiepäällyste, hankinnan asiantuntija Katri Eskola

Liikennevirasto edistää aktiivisesti ja laaja-alaisesti liikennealan tutkimusta. Esityksessä kerrotaan, kuinka tutkimustuloksia hyödynnetään ja viedään käytäntöön. Erityistarkastelussa REMIX-menetelmän kehittämiseen liittyvät digipilotit.

Torstai 11.10. klo 12.30
Liikenneväylien avoin data, projektipäällikkö Mika Ahvenainen

Liikennevirasto tukee liikennettä ja liikkumista Suomessa tarjoamalla keräämiään tietoja avoimesti kansalaisten ja yhteiskunnan eri toimijoiden käyttöön. Viraston hallinnoimat tie-, rata- ja vesiväyläverkkoa kuvaavat aineistot sekä väylillä tapahtuvaa liikennettä kuvaavat aineistot tukevat erilaisten digitaalisten palveluiden kehitystä ja datatalouden kasvua.

Olemme mukana myös paneelikeskustelussa

Keskiviikko 10.10. klo 9.30–10.15
Onko infra- ja liikenneala merkityksellinen – alalla toimivat nuoret vastaavat

MANK ry:n järjestämässä paneelissa Liikennevirastoa edustaa projektipäällikkö llkka Kotilainen.

Keskiviikkona FinnBuild Infrassa vietetään opiskelija-aamupäivää klo 9.00–11.00. Osastollamme 2c51 on tavattavissa HR:n edustajia ja asiantuntijoita.

FinnBuild Infran 2018 koko ohjelma: https://finnbuild.messukeskus.com/messuilla/finnbuild-infra/

Rekisteröityminen
Tapahtuma on maksuton rekisteröityneille. Rekisteröidy tapahtumaan oheisen linkin kautta:https://finnbuild.messukeskus.com/

Osallistu tapahtumasta käytävään keskusteluun sosiaalisessa mediassa tunnisteella #finnbuild2018

Julkaistu 14.09.2018