Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Uusi ramppi valtatieltä 1 Turun kehätielle liikenteelle

Julkaistu 20.7.2021 9.24

 

Turun kehätien parantamisen työt Kirismäen eritasoliittymän kohdalla etenevät. Torstaina 22.7.2021 valtatieltä 1 Helsingin suunnasta Turun kehätielle kulkeva uusi ramppi otetaan liikenteelle. Liikenne siirtyy avattavan rampin myötä osin lopulliselle reitilleen ja työnaikainen ramppi suljetaan (kartta).

Uusi ramppi liittyy Kirismäen läntiseen kiertoliittymään. Vielä rakenteilla on ramppi, jota kautta jatkossa liitytään valtatieltä 1 kehätielle Naantalin suuntaan. Muut Kirismäen eritasoliittymän ramppikohteet valmistuvat kesän lopulla ja niiden liikenteelleotoista tiedotetaan myöhemmin.

Liikenne valtatieltä 1 Helsingin suunnasta Turun kehätielle siirtyy kulkemaan uutta ramppia.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]

Työmaapäällikkö Jarmo Laiho, Destia Oy p. 0400 420 408, [email protected]

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.