Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Liikennejärjestelyt muuttuvat valtatiellä 1 Kirismäen eritasoliittymässä

Julkaistu 28.06.2020

Turun kehätien parantamisen työt Kirismäen eritasoliittymän kohdalla etenevät. Tiistaina 30.6.2020 klo 12 valtatieltä 1 Helsingin suunnasta tuleva Turun kehätielle nouseva ramppi suljetaan ja liikenne ohjataan väliaikaiselle rampille (kartta). Uusi väliaikainen ramppi sijaitsee noin 300 metriä lähempänä Kirismäen risteyssiltaa. Liikennejärjestely on käytössä kesään 2021 asti.

Nykyinen ramppi suljetaan uuden rampin louhintojen ja sillanrakennustyömaan takia. Uusi ramppi rakennetaan kaksikaistaisena ja se valmistuu vuoden 2021 aikana.

Karttakuva: Liikennejärjestelyt valtatiellä 1 Kirismäen eritasoliittymässä.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]
Työpäällikkö Eetu Väisänen, Destia Oy p. 040 351 0790, [email protected]

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

 

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.

Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

 

 

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.