Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Kauselan linja-autopysäkki siirtyy Vintturinkadun päähän Hämeentien varrella

Julkaistu 22.4.2021 8.32

 

Valtatien 10, eli Hämeentien varrella Kauselan linja-autopysäkki siirtyy ja kulkureitti bussipysäkille muuttuu maanantaina 26.4.2021 (kartta).

Hämeentien kohdalla olevan työmaan johdosta Ankkurinkadun kohdalle siirretty bussipysäkki siirtyy nyt Vintturinkadun kohdalle.

Reitti bussipysäkille ja Melatien alikulkukäytävälle siirtyy väliaikaisesti kulkemaan Vintturinkadun kautta. Järjestelyt ovat voimassa noin kaksi viikkoa, jonka jälkeen kulkuyhteydet bussipysäkille ja Melatien alikulkukäytävälle palautetaan nykyiselleen kulkemaan Ankkurikadun kautta. Kiertotiet on opastettu.

Kuva: Linja-autopysäkki siirtyy Vintturinkadun päähän. Samalla kulku pysäkille sekä Melatien alikulkukäytävälle muuttuu noin kahden viikon ajaksi.

Jalankulun ja pyöräilyn kiertotiejärjestelyt ovat voimassa syksyyn 2021. Kiertotiejärjestelyt liittyvät alueella toteutettaviin johto- ja linjasiirtoihin sekä syksyllä käynnistyviin valtatien 10 parannustöihin.

Taustatietoa

2. rakennusvaihe 2020-2023 Kausela-Pukkila

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]
Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected]

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.