Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Kauselan eritasoliittymän ramppi Piikkiön suunnasta valtatielle 10 siirtyy kiertoreitille

Julkaistu 2.12.2020 13.47

 

Turun kehätie -hankkeen toinen rakennusvaihe Kauselan eritasoliittymän kohdalla edistyy ja torstaiaamusta 3.12.2020 kehätien ramppi Piikkiön suunnasta valtatielle 10 kulkeville sekä valtatieltä 10 Naantalin suuntaan kulkeville siirtyy kiertotielle. Kiertotiejärjestely on voimassa arviolta syyskuuhun 2021 asti.

Väliaikaisen kiertotien nopeusrajoitus on 50 km/h ja kiertotien liikenne voi jonoutua aamu- ja iltaruuhkan aikana.

 

Kuva: Kauselan eritasoliittymän ramppi Piikkiön suunnasta valtatielle 10 siirretään väliaikaiselle kiertotielle.

Liikenteen siirrot liittyvät käynnissä olevaan Kauselan eritasoliittymän parantamiseen. Samalla korjataan ja parannetaan Aurajoen ylittävät sillat. Tällä hetkellä kehätie ylittää Aurajoen sillat etelänpuoleista siltaa pitkin ja tämä työ kestää arviolta syksyyn 2021 asti.

Vaikutukset jalankulun ja pyöräilyn väyliin

Rampin korjauksen takia, myös rampin myötäinen jalankulun ja pyöräilyn väylä siirtyy kiertotielle (kartta). Kiertoreitti on opastettu.

 

Kuva: Kauselan eritasoliittymässä, Piikkiön suunnan ja valtatien 10 välinen jalankulun ja pyöräilyn väylä siirtyy kiertoreitille.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]

Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected]

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.