Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Kauselan eritasoliittymän ramppi Naantalin suunnasta valtatielle 10 siirtyy kiertoreitille siltaremontin ajaksi

Julkaistu 25.08.2020

Turun kehätie -hankkeen toinen rakennusvaihe edistyy ja tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 25.-26.8.2020 kehätien ramppi Naantalin suunnasta valtatielle 10 siirtyy kiertotielle, jotta Aurajoen ylittävä ramppisilta sekä rampin alittava jalankulun ja pyöräilyn kehäsilta saadaan korjattua. Kiertotiejärjestely on voimassa arviolta kahden kuukauden ajan.

Väliaikaisen kiertotien nopeusrajoitus on 40 km/h ja kiertotien liikenne voi jonoutua aamu- ja iltaruuhkan aikana.

Kuva: Kauselan eritasoliittymän rampin liikenne siirretään kiertotielle.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]

Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected]

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

 

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.

 

Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.