null
null E18 Turun kehätie: Kausela-Pukkila STk -hankkeen markkinainfo ja STk-urakkamuodon kehittämistilaisuus 8.10.2019

E18 Turun kehätie: Kausela-Pukkila STk -hankkeen markkinainfo ja STk-urakkamuodon kehittämistilaisuus 8.10.2019

Julkaistu 02.10.2019
Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.

E18 Turun kehätien Kausela-Pukkila -osuuden STk-urakasta ja sen valmistelusta järjestetään informaatiotilaisuus 8.10.2019 klo 9:00-12:00 osoitteessa Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku.

Tilaisuudessa kerrotaan hankinnan valmistelun tilanteesta sekä tarjouspyyntöasiakirjojen ja sopimusaineiston keskeisestä sisällöstä ja suunnitelluista muutoksista verrattuna Väyläviraston edellisiin, vuonna 2018 käynnistyneisiin STk-hankkeisiin. Samassa tilaisuudessa kehitetään STk-urakkamuotoa edellisten hankkeiden pohjalta yhdessä markkinatoimijoiden kanssa. Tilaisuus on suunnattu hankkeen toteutuksesta kiinnostuneille urakoitsijoille ja suunnittelijoille sekä muille alan toimijoille.

Hankkeesta saa lisätietoja verkkosivuilta www.vayla.fi/turunkehatie sekä Facebookissa www.facebook.com/E18Turunkehatie/

Lisätietoja:
Lisätietoa tilaisuudesta voi kysyä osoitteesta
[email protected].

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeen ensimmäisessä vaiheessa poistetaan tasoliittymät Kauselan ja Kirismäen väliltä sekä rakennetaan Pukkilan ja Kirismäen välinen tieosuus nelikaistaiseksi. Toisessa vaiheessa nelikaistaistetaan kehätie Kauselasta Pukkilaan ja parannetaan valtatietä 10 kehätien ja Kaarinatien välisellä osuudella. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Ensimmäisen rakennusvaiheen kustannusarvio on noin 39 M€:a ja sen toteuttajana on Destia Oy.. Työt ovat käynnistyneet maaliskuussa 2019 ja valmistuvat vuonna 2021. Kakkosvaihe käynnistyy kesällä 2020 ja se valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2023. Hankkeen toteuttaa Väylä yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa.