Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Kaarinantien pyöräilyn ja jalankulun väylä lyhytaikaisesti kiertoreitille

Julkaistu 24.11.2020 8.30

 

Osana Turun kehätie -hanketta, valtatietä 10, eli Hämeentietä, parannetaan ja pyöräilyn ja jalankulun väylät ovat kiertotiellä. Keskiviikkona 25.11.2020 myös Kaarinantien pyöräilyn ja jalankulun väylä siirtyy lyhyeksi aikaa kulkemaan kiertotietä Auranlaakson koulutien ja Keulakadun välisellä osuudella. Kiertotie kulkee Kipparikadun ja Reimarikadun kautta. Kipparikadun ja Reimarikadun väliin on viitoitettu työnaikainen yhteys. Kaarinantien yhteys Aidasojankadulle säilyy nykyisellään.

Työ kestää noin kaksi viikkoa, ja valmistuu viikon 50 aikana, jolloin kiertoreitti poistuu. Kiertotiet ovat opastettuja.

 

Kuva: Kaarinantien pyöräilyn ja jalankulun kiertotie kulkee väliaikaisesti Kipparikadun ja Reimarikadun kautta.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]

Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected]

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.