Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Hämeentien ylittävä jalankulun ja pyöräilyn silta suljetaan yhdeksi yöksi

Julkaistu 31.5.2021 10.00

 

Kauselan kohdalla valtatien 10, eli Hämeentien ylittävä jalankulun ja pyöräilyn silta suljetaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä 2.–3.6.2021 suojabetonin valua varten. Työt käynnistyvät illalla klo 18 ja valmistuvat aamulla noin klo 6. Töiden ajan kulkijat ohjataan kiertotielle.

Turun suunnasta tultaessa kiertotie seuraa Littoistenjärventietä ja ylittää kehätien Tähkäpään sillan kautta, josta se kulkee kehätien toista puolta Hämeentien ja kehätien ali takaisin alkuperäiselle reitilleen (kartta). Kiertotie on opastettu.

Jalankulun ja pyöräilyn kiertotie Kauselassa

Kuva: Jalankulun ja pyöräilyn kiertotie kulkee kehätien toiselta puolelta Hämeentien ylittävän sillan ollessa yön yli suljettuna.

Taustatietoa

  1. rakennusvaihe 2020-2023 Kausela-Pukkila

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]

Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected]

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.