Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Alisippaantien liittymä Turun kehätielle suljetaan ja liikenne ohjataan kiertotielle

Julkaistu 31.03.2020

E18 Kausela-Kirismäki -hankkeen rakennustyöt etenevät Liedossa. Kehätien toisen ajoradan rakentamisen vuoksi liittymä Alisippaantieltä Turun kehätielle suljetaan torstaina 2.4.2020 klo 12.00. Liikenne kehätien ja Alisippaantien välillä ohjataan kulkemaan Tuulissuon eritasoliittymän ja Muurassuontien kautta. Kulku Toimelantielle tapahtuu Alisippaantien kautta (kartta).

Liittymä kehätieltä Välitielle säilyy toistaiseksi nykyisellä paikallaan.

Kehätien parantamisen 1. vaiheessa tasoliittymät kehätieltä poistetaan ja korvataan ylikulkusilloilla. Alisippaantien risteyssilta valmistuu vuoden 2020 aikana.


 

Kartta Sippaan kohdan liikennejärjestelyistä.

 

 

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylä p. 029 534 3608, [email protected]

Työpäällikkö Eetu Väisänen, Destia Oy p. 040 351 0790, [email protected]

 

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa www.facebook.com/E18Turunkehatie/

 

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.

Liitteet

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.