Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Alhontiellä avataan jalankulun ja pyöräilyn väylä 10.8.

Julkaistu 10.8.2022 7.21

 

Alhontien jalankulun ja pyöräilyn väylä Sippaan risteyssillan länsipuolella avataan keskiviikkona 10.8. Osa Alhontien reitistä pysyy suljettuna 4.9. asti. 

Kiertoreitti jalankulun ja pyöräilyn väylälle kulkee Päivöläntien, Tuulissuontien ja Vakiotien kautta. Alhontiellä tehdään päällystystöitä ja muita työmaan viimeistelytöitä viikolle 35 asti.

”Muutokset Alhontien läheisyydessä ovat osa Turun kehätien rakentamista, jolla parannamme kehätien liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä edistämme alueen jalankulun ja polkupyöräilyn verkostoa”, kertoo projektipäällikkö Juha Sillanpää.  

Pahoittelemme liikennejärjestelyistä aiheutuvaa häiriötä. 

Alhontien jalankulun ja pyöräilyn väylän kiertoreitti ja suljettu osuus

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]
Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected] 

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

 

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.