Hyppää sisältöön

Digiroadin Data kuntoon 2020 -kesätyökampanja alkaa!

Julkaistu 7.4.2020

Digiroadin Data kuntoon 2020 -kesätyökampanja alkaa. Kampanjan tavoitteena on parantaa Digiroadin datan ajantasaisuutta.

Onko kuntaanne palkattu kesätyöntekijä tai onko sellainen vielä haussa?

Tulkaa mukaan Digiroadin Data kuntoon 2020 -kampanjaan, niin me koulutamme kesätyöntekijänne Digiroadin käyttöön. Löytyyhän meiltä kattavat nettisivut ja Youtube-kanava täynnä ohjevideoita! 

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla järjestetään myös kesätyöntekijöille suunnattu Skype-koulutus, jossa käydään yhdessä läpi järjestelmän ominaisuuksia ja aineiston ylläpitoa. Paikalla ovat myös Digiroad-operaattorit, joille voi esittää  kysymyksiä. 

Miten pääset mukaan? Tarvitset vain kesätyöntekijän, ja hänen yhteystietonsa, joiden avulla hänelle saadaan käyttäjätunnus Digiroad-ylläpitosovellukseen. Lähetä kesätyöntekijän yhteystiedot Digiroad-operaattorille sähköpostitse, niin me hoidamme loput! 

Mikäli tarvitsette apua, tai jokin asia on jäänyt epäselväksi, voi kysymyksiä esittää aloitusseminaarissa, tai myöhemmin sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse numerossa 040 507 2301 (arkisin 9-16). 

Data kuntoon 2020 -kampanjan tavoitteena on parantaa Digiroad-aineiston ajantasaisuutta ja helpottaa kuntien omien tietojen hallintaa. Päivityksestä ja datan ajantasaisuudesta hyötyvät esimerkiksi pelastusviranomaiset ja navigaattorivalmistajat sekä monet muut toimijat, samoin kuin kunta myös itse. 

Kesäkuussa voimaan astuva Tieliikennelaki tulee tekemään muutoksia Digiroadiin ylläpitoon sekä ylläpitosovellukseen. Liikenteenohjauslaitteista vaaditaan entistä tarkempaa ja ajantasaisempaa tietoa. Kerran päivitetyt tiedot on helpompi pitää ajantasalla. 

Olettehan tekin jo mukana?

Mitä: Digiroad Data kuntoon -kesätyökampanja 2020
Missä: Digiroadin ylläpitosovelluksessa, muistathan tilata tunnukset ajoissa, osoitteesta [email protected]!
Milloin: Heti, Skype -koulutus järjestetään kesäkuun ensimmäisellä viikolla, 4.6.

 

Lisätiedot:

Digiroad-operaattori
[email protected]


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.