Hyppää sisältöön

Digiroad tiedot kuntoon - Kesätyökampanja 2022

Julkaistu 18.2.2022

Digiroad tiedot kesällä kuntoon! Hyödynnä kuntasi kesätyöntekijöitä Digiroad-aineiston päivittämisessä ajan tasalle. Me hoidamme perehdytyksen Digiroadin ylläpitoon.

Kesätyökampanja Digiroad 2022, kesäinen tie

Digiroad tiedot kuntoon - Kesätyökampanja 2022

Digiroad tiedot kuntoon - Kesätyökampanjan 2022 tavoitteena on parantaa Digiroad-aineiston ajantasaisuutta ja helpottaa kuntien omien tietojen hallintaa. Päivityksestä ja datan ajantasaisuudesta hyötyvät esimerkiksi pelastusviranomaiset ja navigaattorivalmistajat sekä monet muut toimijat, samoin kuin myös kunta itse.


Onko kuntaanne palkattu kesätyöntekijä tai onko sellainen vielä haussa? Mahtavaa! Tulkaa mukaan Digiroadin tiedot kuntoon - Kesätyökampanjaan 2022, niin me lupaamme kouluttaa kesätyötekijänne! Mukaan lähtemiseen ei tarvitse muuta, kuin kesätyöntekijän ja hänen yhteystietonsa, joiden avulla hänelle voidaan luoda käyttäjätunnukset Digiroad-sovellukseen. Me hoidamme koulutuksen ja tuen, ja meiltä löytyy kattavat Digiroad-nettisivut ja Youtube-kanava joista löytyy ylläpito-ohjeet ja -videot. Kesäkuun 7.päivä järjestetään Teams -koulutus, jossa käydään yhdessä läpi järjestelmän käyttöä ja päivitystä. Mikäli tarvitsette apua, tai jokin asia on jäänyt epäselväksi, voi kysymyksiä esittää aloituskoulutuksessa, tai myöhemmin sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse numerossa 040 507 2301 (arkisin 9-16).

 

Mitä: Digiroad tiedot kuntoon - Kesätyökampanja 2022

Missä: Digiroadin ylläpitosovelluksessa, muistathan tilata tunnukset ajoissa, osoitteesta [email protected]!

Milloin: Heti ja kesä 2022, Teams-koulutus järjestetään tiistaina 7.6 klo 10.00.