Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
606 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32  
true

Ratahanke Seinäjoki-Oulu

Seinäjoki–Oulu-radan parantaminen lyhentää matka-aikoja, mahdollistaa junaliikenteen lisäämisen ja vähentää sen häiriöherkkyyttä. Akselipainon nosto parantaa tavaraliikenteen tehokkuutta.
Ratahanke Etelä-Pohjanmaa Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Pohjois-Pohjanmaa Valmistunut

Raakapuun kuormauspaikat

Väylävirasto kehittää raakapuun kuormauspaikkaverkostoa.
Ratahanke Suunnitteilla

Pännäisten kolmioraide

Pännäisten kolmioraide mahdollistaa suoran junayhteyden etelän suunnasta Pietarsaareen parantaen rautatiekuljetuksien kustannustehokkuutta ja liikennöintiä.
Ratahanke Pohjanmaa Valmistunut

Posiontien alikulkusillan uusiminen

Hankkeen tavoitteena oli uusia nykyinen huonokuntoinen ja alapuolisen tien osalta ahdas vanha silta olemassa olevalle siltapaikalle, ja siten varmistaa junaliikenteen turvallisuus siltapaikalla, parantaa junaliikenteen sekä alapuolisen ajoneuvoliikenteen ja kevyenliikenteen sujuvuutta ja liikenneturvallisuutta
Ratahanke Lappi Valmistunut

Rautateiden turvalaitehankkeet, korjausvelkahankkeet

Rautateiden turvalaitteiden uusimisella varmistetaan turvallinen ja sujuva liikenne pitkälle tulevaisuuteen. Kotkan, Niiralan, Vainikkalan ja Riihimäki-Tampere -rataosan turvalaitteet uusitaan vuosina 2016-2018.
Ratahanke Valmistunut

Ratojen kunnossapidon hankkeet

Rataverkon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi on käynnissä useita perusparannushankkeita.
Käynnissä

Suonenjoen ratapihan parantaminen

Ratapihan parannustyössä rakennetaan esteettömät henkilöliikennelaiturit ja yhteydet laitureille sekä muutetaan ratapihan liikennöintimallia. Hanke valmistuu loppuvuodesta 2016.
Ratahanke Pohjois-Savo Valmistunut

Soinilansalmen siltahanke

Siltahankkeessa rakennetaan 93 metriä pitkä silta Ruokolahden Soinilansalmelle. Sillan avulla parannetaan veden virtaamista ja vesistön tilaa.
Tiehanke Etelä-Karjala Valmistunut

Tuiran alikulkusillan peruskorjaus, Oulu

Siltapaikan muutostyöt liittyvät Oulun ratasiltojen korjauksiin. Tuiran alikulkusillan siltapaikka on kolmiraiteinen ja päällysrakenne tukikerroksellinen.
Ratahanke Pohjois-Pohjanmaa Valmistunut

Tesoman seisake

Tampereella sijaitsevalle Tesoman alueelle on toteutettu uusi seisake. Seisakkeen myötä Tesomalta pääsee junalla Tampereen keskustaan kymmenessä minuutissa. 
Ratahanke Pirkanmaa Valmistunut

Valtatie 12 Lahti-Kouvola

Valtatien 12 yhteysväli Lahti–Kouvola on tärkeä osa itä-länsisuuntaista valtatieverkkoa (TEN-T kattava verkko) ja se on merkittävä yhteys elinkeinoelämän kuljetuksille. Tien varressa on runsaasti teo
Tiehanke Kymenlaakso Päijät-Häme Suunnitteilla

Vainikkala-Simola -tien kunnostaminen

Hankkeessa tie kunnostettiin alueellisen kehityksen ja liiketoiminnan edellytysten parantamiseksi. Hanke valmistui 2014.
Tiehanke Uusimaa Kymenlaakso Etelä-Karjala Valmistunut

Uudenkaupungin meriväylä

Uudenkaupungin väylähankkeessa väylää syvennettiin 12,5 m kulkusyvyyteen. Samalla uusittiin väylämerkkejä ja turvalaitteita. Hanke valmistui 2015.
Vesiväylähanke Varsinais-Suomi Valmistunut

Tulliväylän alikulkusillan peruskorjaus, Oulu

Siltapaikan muutostyöt liittyvät Oulun ratasiltojen korjauksiin.
Ratahanke Pohjois-Pohjanmaa Valmistunut

Valtatie 3 parantaminen Padan ja Helsingbyn liittymien kohdalla, Mustasaari

Parannettavat valtatieosuudet sijoittuvat Mustasaaren kunnan alueelle. Ensimmäinen suunnitteluosuus alkaa noin 145 m ennen Mussmon yksityistien liittymää ja pä
Tiehanke Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32