Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
592 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30  
true

Kalsonlahden alikulkusillan ja Harjujoen ratasillan peruskorjaukset

Siltojen peruskorjaus, mm. kaiteiden ja palkkien uusiminen sekä huoltokäytävien rakentaminen. Hanke valmistunut vuonna 2019.
Ratahanke Kymenlaakso Valmistunut

Järvensivun alikäytävien parantaminen, Tampere

Tampere–Orivesi-rata kulkee Tampereen Järvensivun kaupunginosan läpi. Alikäytävät ovat tärkeitä jalankulun ja pyöräilyn kulkuyhteyksiä radan ali. Molemmat vanhat sillat oli todettu tarkastuksissa korjausta vaativiksi. Läntinen alikäytävä peruskorjattiin ja itäinen uusittiin kokonaan.
Ratahanke Pirkanmaa Valmistunut

Jyväskylän liikenteen rauhoittaminen

Jyväskylän liikenteen rauhoittamisselvityksen tehtävänä on ollut Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Jyväskylän kaupungin sekä sidosryhmien välisenä yhteistyönä määr
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Jyväskylän kaupunkiseudun moporeitit, Jyväskylä, Laukaa ja Muurame

Selvityksessä on käyty läpi Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen pyörätieverkosto liikenneviraston vuonna 2013 valmistuneen Mopon paikka liikenneympäristössä 
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Kehä I Laajalahti

Kehä I on ruuhkaherkkä pääkaupunkiseudun pääväylä, jolla normaaliaikoina kulkee 45 000 - 50 000 ajoneuvoa päivässä ja liikennemäärien odotetaan kasvavan edelleen.
Tiehanke Uusimaa Valmistunut

Kehä I Kivikontie

Kehä I Kivikontie -hankkeessa Kivikontien tasoliittymä korvataan eritasoliittymällä. Uusi liittymä yhdistää Viikin, Kivikon ja Myllypuron sekä sujuvoittaa liikennettä. Kehän yli rakennetaan puistosilta, jota pitkin Kehän voi ylittää liikennettä juuri huomaamatta.
Tiehanke Uusimaa Valmistunut

Kehä I Espoon raja - Hämeenlinnanväylä

Kehä I:n parannushankkeessa Espoon kaupunginrajan ja Vihdintien välille rakennettiin lisäkaistat ja Hämeenlinnanväylän eritasoliittymää parannettiin. Tavoitteena oli, että liikenne Kehällä sujuvoituisi ja sen haitat lähiympäristölle vähenisivät.
Tiehanke Uusimaa Valmistunut

Kantatien 79 parantaminen Kittilän keskustan kohdalla, Kittilä

Suunnittelukohde sijaitsee Kittilän kunnassa Kittilän keskustaajaman kohdalla. Kantatie 79 on tarkoitus parantaa nykyiselle paikalleen.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Kantatien 68 parantaminen rautatien ylikulkusillan (V606) kohdalla rakentamalla uusi Kolpin ylikulkusilta V-1879 nykyisen pohjoispuolelle tiejärjestelyineen, Pedersöre

Nykyinen rautatien ylikulkusilta on huonokuntoinen ja todettu riittämättömäksi radan tulevien aukko- ja raidevarausten sekä turvamääräysten vuoksi. Lisäksi kapea silta ei nykytilanteessa ole jalankulkijoille ja pyöräilijöille turvallinen. Tiesuunnitelma on valmistunut vuonna 2017. Uusi silta on suunniteltu rakennettavaksi noin 35 metriä nykyisen sillan pohjoispuolelle.
Tiehanke Pohjanmaa Käynnissä

Valtatien 8 parantaminen Kokkolan kohdalla

Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on käynnistänyt tiesuunnitelman laatimisen valtatien 8 parantamisesta Kokkolan kohdalla. Suunnittelun tavoitteena on parantaa valtatien liittymiä, liikkumisen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä rakentaa jalankulun ja pyöräilyn yhteyksiä.
Tiehanke Keski-Pohjanmaa Suunnitteilla

Kt 50 Kehä III Espoonkartanon kohdalla

Tiesuunnitelma: Meluesteet Espoonkartanon kohdalla Kehä III (kt 50) ja Lapinkyläntie (mt 1130) Kehä III:n uusitaan toisen ajoratavarauksen paikalle Espoonkartanon kohdalla noin kilometrin matkalla n
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Kokkolan väylän ja sataman syventäminen

Kokkolan meriväylän syventämiseen liittyvät ruoppaus- ja läjitystyöt sekä väylän merkintään liittyvät turvalaitetyöt. Väylän kulkusyvyyttä kasvatettiin 14,0 metrin kulkusyvyyden vaatimusten mukaiseksi.
Vesiväylähanke Keski-Pohjanmaa Valmistunut

Kemijärvi-Isokylä-Patokangas raakapuuterminaali

Hankkeessa perusparannetaan nykyistä raideyhteyttä siten, että se mahdollistaa rataosan sähköistämisen ja puunkuljetusten sujuvuuden Patokankaan raakapuuterminaalilta. Patokankaan raakapuuterminaali parantaa Itä-Lapin alueen elinkeinoharjoittajien toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä.
Ratahanke Lappi Valmistunut

Kuparonvirran lossin korvaaminen sillalla (mt 15147)

Kuparonvirran lossi liikennöi osana yhdystietä 15147. Kuparonvirran kohdalla maantie risteää Puumala-Mikkeli hyötyliikenteen matalaväylän kanssa, jonka syvyys kohdealueella on noin 2,4 metriä. Hankke
Tiehanke Etelä-Savo Suunnitteilla

Kt 77 parantaminen, Viitasaari

Kantatie 77:n parannushankkeessa kantatie 77:ää parannettiin Taimoniemen (Vt 4) ja Keiteleen välillä noin 22 kilometrin matkalta.
Tiehanke Keski-Suomi Valmistunut
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30