Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
599 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  
true

Luumäki–Imatra-ratahanke

Ratahanke Etelä-Karjala Käynnissä

Oulu-Laurila parantaminen

Hanke toteutetaan Oulu-Laurila rataosuudella, joka kuuluu Euroopan laajuiseen Euroopan unionin määrittelemään liikenteen ydinverkkoon eli TEN-T-verkkoon. 
Ratahanke Pohjois-Pohjanmaa Lappi Käynnissä

Vt 9 Kanavuori - Lievestuore

Valtatien 9 parantaminen välillä Kanavuori-Lievestuore, YVA ja YS, Jyväskylä ja Laukaa
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Mt 926 parantaminen rakentamalla kävely- ja pyöräilyväylä välille Tervola-Mattinen, Tervola

Suunnittelukohde sijaitsee Tervolan kunnassa välillä Tervola (Lukiontien liittymä)–Mattinen.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Vt 21 parantaminen välillä Raanujärventie–Tengeliönjoen sillat, Ylitornio

Suunnitelmana on parantaa tietä rakentamalla Raanujärventie–Tengeliönjoen sillat välille jalankulku- ja pyöräilyväylä, uusimalla Tengeliönjoen sillat sekä rakentamalla uudet sillat jalankulku- ja pyöräilyväylälle.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Valtatie 4 Vaajakosken kohdalla, Jyväskylä

Valtatie 4 on osa TEN-T ydinverkkoa sekä kansallinen raskaan liikenteen runkoyhteys. Valtatie 9 on tärkeä osa valtakunnallista ja kansainvälistä itä - länsisuu
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Valtatien 26 parantaminen välillä Pyhältö-Lankila-Kurvila-Heimala-Taavetintie, Hamina, Kouvola, Luumäki, tiesuunnitelma

Väylävirasto on myöntänyt Kaakkois-Suomen ELY-keskukselle hankekohteen "Valtatien 26 kiireellisimmät toimenpiteet" -tiesuunnitelmien laadintaan vuosille 2022-2024 keskitetyn suunnitteluohjelman mukaisen rahoitusosuuden suuruudeltaan 300 000 €.
Tiehanke Kymenlaakso Etelä-Karjala Suunnitteilla

Valtatie 13 Mikkeli-Lappeenranta

Valtatie 13 on tärkeä maan poikki kulkeva tieyhteys Kokkolasta Jyväskylän ja Mikkelin kautta Lappeenrantaan ja edelleen itärajalle vilkkaimmille rajanylityspaikoille. Tiellä on suuri merkitys myös lähialueiden kuntien elinvoimaisuuteen sekä alueen yritysten toimintaan ja kilpailukykyyn.
Tiehanke Etelä-Karjala Suunnitteilla

Pasila–Riihimäki-radan välityskyvyn parantaminen

Hankkeen tavoitteena on parantaa sekä rataosan välityskykyä että häiriösietokykyä, joten edellytykset yhteyksien lisäämiselle paranevat. Lisäksi lähijunien liikennöinti nopeutuu.
Ratahanke Uusimaa Kanta-Häme Suunnitteilla

Valtatien 9 parantaminen Lievestuoreen kohdalla, tiesuunnitelma, Laukaa

Suunnittelualue on laajuudeltaan noin 5 kilometriä. Tiesuunnitelmassa on tutkittu valtateiden 9 ja 13 liittymän sekä valtatien 9 ja Hohontien liittymän parantami
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Siltatyöt Itä-Suomessa

Merkittävät siltojen korjaus- ja uusimishankkeet Itä-Suomen maanteillä vuonna 2024
Tiehanke Etelä-Savo Pohjois-Karjala Pohjois-Savo Käynnissä Suunnitteilla

Valtatien 13 parantaminen välillä maantie 16847 (Linnantie, itäinen liittymä) - valtatie 4 (Huutomäki), toimenpideselvitys, Saarijärvi ja Äänekoski

Keski-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt toimenpideselvityksen laatimisen valtatielle 13 välille maantie 16847 (Linnantie, itäinen liittymä) - valtatie 4 (Huutomäki). Toimenpideselvityksessä määritellään suunnittelualueen tavoitetila valtatielle 13 sekä vaiheittain toteuttamisen polku.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Siltatyöt Satakunnassa

Vuonna 2024 Satakunnassa peruskorjataan Leppihalmeen silta Kankaanpäässä, Myrrän silta Porissa ja Sonnilanjoen silta Kokemäellä. Uusittavia siltoja ovat Pyölän silta Huittisissa, Lauhalan silta Kokemäellä ja Säkkijoen silta Karvialla.
Tiehanke Satakunta Käynnissä

Siltatyöt Varsinais-Suomessa

Vuonna 2024 Varsinais-Suomessa peruskorjataan 3 siltaa ja uusitaan 2 siltaa.
Tiehanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Valtatie 12 Alasjärvi-Huutijärvi

Valtatiellä 12 on liikenteellisesti erittäin keskeinen merkitys Tampereen kaupunkiseudulle. Valtatien 12 tieosuus Alasjärveltä Huutijärvelle sijaitsee Tampereen ja Kangasalan kaupunkien alueilla. Valtatie on nykyisin yksiajoratainen moottoriliikennetie. Parannettavan tieosuuden pituus on noin 12 km. Tieosuus ruuhkautuu säännöllisesti työmatkaliikenteen aikana.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla
Sivut: 10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40