Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
599 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  
true

Valtatien 9 (Rantaväylän) parantaminen välillä Pumperi - Aholaita, Jyväskylä aluevaraussuunnitelma

Keski-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt aluevaraussuunnitelman laatimisen valtatielle 9 Jyväskylän kohdalla.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Valtatie 9 Yliskylä-Oritupa parantaminen

Yliskyläntien ja Teerimaantien välisen valtatieosuuden Tampereen ja Oriveden suunnan keskikaiteelliset ohituskaistat ovat valmistuneet
Tiehanke Pirkanmaa Valmistunut

Maantie 130 parantaminen Lempäälässä Kuljun Asematien ja Kiimakalliontien kohdalla

Maantie 130:lle rakennetaan kaksi uutta kiertoliittymää Kuljun Asematien ja Kiimakalliontien kohdalle Lempäälässä
Tiehanke Pirkanmaa Valmistunut

Valtatie 9 Yliskylä-Oritupa

Tiesuunnitelma valtatie 9:n parantamiseksi välillä Yliskylä–Oritupa on hyväksytty ja lainvoimainen. Suunnitelma sisältää keskikaiteellisten ohituskaistojen rak
Tiehanke Pirkanmaa Valmistunut

Kouvolan rautatie- ja maantieterminaali (RRT)

Kouvolaan rakennettava intermodaaliterminaali yhdistää eri kuljetusmuotoja. Rautatie- ja maantieterminaalissa voidaan käsitellä yli kilometrin pituisia junia kokonaisina.
Ratahanke Kymenlaakso Valmistunut

Uusi yhteys välille vt 2 – vt 8, Pori, Yleissuunnitelma

Suunnittelukohteena on Porin kaupunkiin, lähelle Ulvilan rajaa sekä taajamaa sijoittuva uusi yhteys välillä Honkaluoto (vt 2) - Vainio (vt 8) ja siihen liittyvät liittymä-, tie- ja katujärjestelyt.
Tiehanke Suunnitteilla

Pello

Hankkeessa parannetaan nykyinen Pellon nykyinen raakapuun kuormauspaikka. Hanke valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä.
Lappi Valmistunut

Kemin biotuotetehtaan raideyhteydet

Kemi-Laurila on vilkas tavara- ja henkilöliikenteen rataosuus. Kemiin suunniteltu Metsä Groupin uusi biotuotetehdas tulee lisäämään puutavaraliikennemäärää merkittävästi. Hankkeessa rakennetaan lisäraide ja tehdään raiteistomuutoksia tukemaan tehtaan tavaraliikennettä.
Ratahanke Lappi Valmistunut

Vt 13 Myttiömäki, Savitaipale

Päätieksi huonolaatuinen valtatie 13 on tärkeä yhteysmatkailulle ja kuljetuksille Sisä-Suomesta Etelä-Karjalaan ja Venäjän rajalle. Mikkeli–Lappeenranta-yhteysvälin yksi ongelmallisimmista kohteista on Savitaipaleen Myttiömäki, jossa valtatietä parannetaan uudella tielinjauksella ja ohituskaistajärjestelyillä.
Tiehanke Etelä-Karjala Valmistunut

Tampere–Seinäjoki-radan turvalaitteiden uusiminen

Tampereen Lielahden ja Seinäjoen välisen rataosuuden turvalaitejärjestelmä uusitaan noin 150 kilometrin matkalta. Uudet turvalaitteet parantavat radan käytettävyyttä ja vähentävät junaliikenteen häiriöitä vuosikymmeniksi eteenpäin. Uusien turvalaitteiden rakentaminen alkoi vuoden 2020 aikana ja jatkuu vuoden 2021 alkupuolelle. Käyttöönottovalmiita turvalaitteet ovat vuoden 2021 loppuun mennessä.
Ratahanke Pirkanmaa Etelä-Pohjanmaa Valmistunut

Imatrankosken ylikulkusilta

Nykyinen Imatrankoskentien ylikulkusilta puretaan ja korvataan uudella ylikulkusillalla sekä toteutetaan erillinen kevyen liikenteen silta
Ratahanke Etelä-Karjala Valmistunut

Oulu-Kontiomäki uudet liikennepaikat

Uudet liikennepaikat mahdollistavat Oulu-Kontiomäki rataosalla pitkien junien kohtaamiset.
Ratahanke Valmistunut Pohjois-Pohjanmaa Kainuu

Vuokatti-Kontiomäki perusparannus

Hankkeen tavoitteena on varmistaa liikennöinti perusparantamalla rataosa välillä Vuokatti-Kontiomäki, jotta rataosan liikennöinti voidaan turvata myös jatkossa.
Ratahanke Kainuu Valmistunut

Pesiökylän raakapuun kuormauspaikka, ratasuunnitelma; Suomussalmi

Pesiökylän raakapuun kuormauspaikan uudistamisen tarkoituksena on parantaa elinkeinoelämälle tärkeiden raakapuukuljetusten edellytyksiä. Hankkeessa suunnitellaan uusi raakapuun kuormauspaikka, joka korvaa Ämmänsaaren nykyisen kuormausalueen.
Ratahanke Kainuu Valmistunut

Joensuu–Heinävaara–Ilomantsi-radan täsmäkorjaukset

Hankkeen tavoitteena oli varmistaa radan turvallinen käytettävyys.
Ratahanke Pohjois-Karjala Valmistunut
Sivut: 8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40