Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
33 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3  
true

Päällystystyöt 2023 - Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen alueella Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa päällystetään tänä vuonna yhteensä 70 km maanteitä. Kesän pisimpänä kohteena on maantie 368 välillä Hurmanmäki - Näkkimistö (16 km).
Tiehanke Päällystystyöt Kymenlaakso Etelä-Karjala Käynnissä

Maanteiden 3501 ja 14535 jk+pp -tie Purolan kohdalla, Pyhtää

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on laatinut vuonna 2021 rakennussuunnitelman vuonna 2014 hyväksytyn tiesuunnitelman pohjalta maanteiden 3501 ja 14535 kevyen liikenteen yhteyksien parantamiseksi Purolan kohdalla, Pyhtään kunnan alueella.
Tiehanke Kymenlaakso Valmistunut

Vt 6 parantaminen välillä Tykkimäki-Kuivala, Kouvola

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on laatinut vuonna 2015 tiesuunnitelman valtatien 6 parantamiseksi välillä Tykkimäki - Kuivala, Kouvolan kaupungin alueella. Tiesuunnitelma käsittää valtatien 6 tieosuuden välillä Tykkimäki – Kuivala, yhteensä 6,9 km:n matkalla.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Maantien 370 (Valkealanväylän) jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen Ravikylän kohdalle, Kouvola

Maantie 370 (Valkealanväylä) on pohjoinen sisääntulotie Kouvolan keskustaan Mikkelin ja Heinolan suunnista. Se on tärkeä yhteys Kouvolan ja Kuusankosken suunnista Valkealaan niin ajoneuvo- kuin jalankulku- ja pyöräliikenteelle. Jalankulku- ja pyöräilyväylän puuttumisen vuoksi pyöräilijät ja jalankulkijat joutuvat kulkemaan pientareella Ahlmanintieltä aina Kuusanlammentien liittymän saakka. Tällä osuudella liikenneturvallisuus on heikko ja tien parantamisella on korkea prioriteetti.
Tiehanke Kymenlaakso Valmistunut

Valtatien 26 parantaminen rakentamalla kevyen liikenteen väylä välille Husula - Myllykylä, Hamina

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on laatinut vuonna 2014 yhteistyössä Haminan kaupungin kanssa tiesuunnitelman valtatien 26 kevyen liikenteen yhteyden parantamiseksi välillä Husula – Myllykylä, Haminan kaupungin alueella.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Vt 15 Paimenportin eritasoliittymä

Varmistetaan turvallinen ja sujuva liikenne Kotkan keskustaan ja satamiin, vähennetään tienvarren asukkaille koituvia meluhaittoja ja turvataan rataliikennettä.
Tiehanke Kymenlaakso Valmistunut

Rajanylityspaikkojen kehittämishankkeet

Hankkeessa kehitettiin Raja-Joosepin, Vartiuksen, Parikkalan, Imatran, Vainikkalan ja Vaalimaan rajanylityspaikkojen infrastruktuuria. Työt toteutettiin vuosina 2019–2023.
Tiehanke Ratahanke Kymenlaakso Etelä-Karjala Kainuu Lappi Valmistunut

Kouvola−Luumäki-ratahanke

Hankkeessa uusitaan Kouvola−Luumäki-rataosuudelta pohjoisen raiteen päällysrakennetta noin 40 kilometrin matkalta.
Ratahanke Kymenlaakso Etelä-Karjala Käynnissä

Vt 6 Korian kohta

Lahti–Kouvola-radan kanssa risteävä Korian ylikulkusilta Kouvolan länsipuolella uusitaan ja samalla parannetaan valtatietä 6 sillan molemmin puolin yhteensä noin 2 kilometrin matkalla vastaamaan päätieverkon laatutasoa.
Tiehanke Kymenlaakso Käynnissä

Kouvola–Kotka/Hamina

Kouvola-Kotka/Hamina-ratahanke tähtää sekä liikenteen palvelutason että liikennöinnin täsmällisyyden ja tavaraliikenteen toimintaedellytysten parantamiseen.
Ratahanke Kymenlaakso Käynnissä

Valtatien 6 parantaminen Kouvolan kohdalla välillä Keltti - Tanttari

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt yhdessä Kouvolan kaupungin kanssa tiesuunnitelman laatimisen valtatielle 6 Kouvolan kohdalle Keltin ja Tanttarin välille alkuvuodesta 2022. Tiesuunnitelmassa tarkennetaan vuonna 2015 laaditun yleissuunnitelman mukaiset liikenneratkaisut. Suunnittelua tehdään yhdessä Kouvolan kaupungin kanssa, joka laatii samanaikaisesti katusuunnitelmia ja asemakaavoja alueelle.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Mt 355 Merituulentien parantaminen, Kotka

Maantie 355 (Merituulentie) on pääyhteys valtatieltä 15 (Hyväntuulentie) HaminaKotkan pääsatamaan Mussalossa. Merituulentie on myös tärkeä Kotkan sisäistä liikennettä palveleva yhteys Mussalosta Kotkan keskustaan.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Valtatien 6 parantaminen välillä Tykkimäki-Häkämäki, Kouvola

Kaakkois-Suomen ELY-keskus laatii yhdessä Kouvolan kaupungin kanssa tiesuunnitelmaa valtatielle 6 Kouvolan kohdalle Tykkimäen ja Häkämäen välille. Tiesuunnitelmassa tarkennetaan vuonna 2021 laaditun aluevaraussuunnitelman mukaiset liikenneratkaisut. Kouvolan kaupunki laatii samanaikaisesti katusuunnitelmia ja asemakaavaa valtatien 6 eteläpuolelle. Tiesuunnitelma valmistuu arvion mukaan syksyllä 2024.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Kouvolan rautatie- ja maantieterminaali (RRT)

Kouvolaan rakennettava intermodaaliterminaali yhdistää eri kuljetusmuotoja. Rautatie- ja maantieterminaalissa voidaan käsitellä yli kilometrin pituisia junia kokonaisina.
Ratahanke Kymenlaakso Valmistunut

Valtatie 15 Kotkan sisääntulotie (Hyväntuulentie)

Valtatie 15 (Hyväntuulentie) on pääyhteys valtatieltä 7 Kotkan keskustaan ja maan suurimpiin satamiin. Hanke selkeyttää alueen liikenneverkkoa ja parantaa pääväylien yhdistettävyyttä, sujuvuutta ja liikenneturvallisuutta.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3