Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
296 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20  
true

Vt 3 Tampere-Vaasa

Valtatie 3 kuuluu Suomen tärkeimpään päätieverkkoon, jolle asetettu muita pääteitä korkeampi laatutavoite ei tällä hetkellä toteudu Tampereen ja Vaasan välisellä valtatieosuudella. Kehittämistavoitteista päätettiin vuonna 2005 valmistuneessa kehittämissuunnitelmassa, jonka pohjalta jatkosuunnittelu on edennyt. Kehittämissuunnitelman  tavoitetilaan on tarkoitus edetä vaiheittain.
Tiehanke Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 8 Vaasa-Kokkola

Valtatien 8 yhteysväli Vaasa–Kokkola on osa Turun ja Oulun välistä länsirannikon satamakaupunkien runkoyhteyttä. Valtatie 8 kuuluu EU:n TEN-T kattavaan verkkoon sekä maanteiden päätieverkkoon.
Tiehanke Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 8 ja mt 724 Vaasan yhdystie, Vaasa

Yhdystien kautta kulkee sekä valtatien 8 että kaupunginosien välistä liikennettä. Liikenne ruuhkautuu aamuisin ja iltapäivisin tasoliittymissä, joiden välityskyky ei riitä nykyisille liikennemäärille.
Tiehanke Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 9 parantaminen välillä Välikangas – Honkalampi, Liperi

Hankkeen tavoitteena on liikenneturvallisuuden ja sujuvuuden parantaminen rakentamalla eritasoliittymä Ylämyllyn kohdalle sekä nykyisen 2+2-kaistaisen osuuden jatkaminen Ylämyllylle asti.
Tiehanke Pohjois-Karjala Suunnitteilla

Vt 9 parantaminen välillä Vartiala-Riistavesi, Kuopio

Valtatien 9 yhteysväli Kuopiosta Joensuuhun (126 km) on maakuntakeskusten välinen pääyhteys ja osa maan poikki kulkevaa yhteyttä Turusta Niiralan raja-asemalle. Tieosuus kuuluu kattavaan TEN- verkkoon.
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Vt 9 Loimaa

Loimaan eritasoliittymä ja Lammenpuiston alikulkuValtatien 9 ja maantien 213 risteyssilta on huonokuntoinen ja Loimaan eritasoliittymän rampeissa on toimivuuso
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Valtatie 6 Imatra-Joensuu

Valtatie 6 on tärkeä maan itärajan suuntainen päätieyhteys. Tiellä on suuri merkitys matkailun ja elinkeinoelämän sekä teollisuuden kuljetusreittiyhteyden lisäksi myös Itä-Suomen kaupunkien ja kuntien elinvoimaisuuteen sekä alueen yritysten toimintaan ja kilpailukykyyn.
Tiehanke Etelä-Karjala Pohjois-Karjala Suunnitteilla

Keski-Uudenmaan pohjoinen logistiikkayhteys

Keski-Uudenmaan pohjoinen logistiikkayhteys on seudullinen tieyhteys valtatien 3, valtatien 4 ja maantien 140 (Vanha Lahdentie) välillä. Poikittaisyhteyden toteuttaminen muodostuu kantatien 45 ja Jär
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Valtatie 9 parantaminen välillä Käpykangas-Orivesi

Osana laajempaa valtatie 9 Alasjärvi-Orivesi-parantamishanketta Käpykankaan ja Oriveden välille laaditaan tiesuunnitelmaa
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Valtatie 11 parantaminen välillä Murhasaari-Mustikkakangas, Nokia

Valtatie 11:lle, välille Murhasaari-Mustikkakangas suunnitellaan keskikaiteellinen ohituskaista ja eritasoliittymä
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Maantien 7233 parantaminen välillä Viemerö - Rannanjärvi, Lapua, Kauhava

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Lapuan kaupunki ja Kauhavan kaupunki ovat käynnistäneet maantien 7233 vuonna 2010 laaditun tiesuunnitelman päivittämisen välille Viemerö - Rannanjärvi. Tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta. Tiesuunnitelma valmistuu vuonna 2022.
Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantie 276 Jalankulku- ja pyörätie

Maantie 276 jalankulku- ja pyörätie Ylöjärvellä.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Valtatien 25 parantaminen Asemantien liittymän kohdalla tiejärjestelyineen, Vihti

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) ja Vihdin kunta laativat tiesuunnitelmaa eritasoliittymän rakentamiseksi valtatien 25 ja Asemantien liittymään Vihdissä. Hanke liittyy valtatien 25 parantamiseen välillä Hanko - Mäntsälä.
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Maantien 786 (Merijärventie) jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Siltakatu – Takojankatu, Oulainen

ELY-keskus ja Oulaisten kaupunki ovat laatineet rakennussuunnitelman Merijärventielle (Mt 876) Oulaisten kaupungin alueella. Suunnitelman tavoitteena on liikenneturvallisuuden parantaminen.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 6 parantaminen Kouvolan kohdalla

Valtatie 6 kuuluu osana Euroopan Unionin päättämään Suomen kattavaan liikenneverkkoon (TEN-T).
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20