Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
296 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20  
true

Mt 140 jalankulku- ja pyöräilyväylän parantaminen välillä Kyytitie - mt 152, Vantaa ja Sipoo, KU

Kunnostetaan jalankulku- ja pyöräilyväylä (Hakunilan) Kyytitien ja Maantien 152 (Sipoontie, Nikinmäki) välillä.
Tiehanke Uusimaa Käynnissä

Kantatien 58 (Elämäjärventie) parantaminen Uitonsalmen sillan kohdalla, Haapajärvi

Kalajoen ylittävä Uitonsalmen silta kantatiellä 58 (Elämäjärventie) uusitaan nykyiselle paikalleen. Suunnittelun kohteena ovat myös kantatien 58 liikennejärjestelyt sillan rakentamisen vaikutusalueella Karjalahdentien (maantie 7630) ja Rantakadun välillä.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 10 kääntö valtatielle 9 Liedon kohdalla

Liedon keskustaajaman läpi kulkeva valtatie 10 aiheuttaa liikenneturvallisuusongelmia sekä melu-, päästö- ja tärinähaittoja. Valtatien uudelle linjaukselle on etsitty eri vaihtoehtoja. Hanketason tarkastelu voidaan käynnistää pääsuuntavaihtoehdon valinnan jälkeen. Seuraava hankesuunnittelutaso on yleissuunnitelma, jota todennäköisesti edeltää ympäristövaikutusten arviointi (YVA).
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Valtatien 25 parantaminen välillä Langansböle - Västerbacka

Uudenmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa valtatien 25 parantamiseksi Langansbölen ja Västerbackan välillä Raaseporissa. Suunnitelma liittyy valtatien 25 parantamiseen välillä Hanko-Mäntsälä.
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Vt 6 Korian kohta

Lahti–Kouvola-radan kanssa risteävä Korian ylikulkusilta Kouvolan länsipuolella uusitaan ja samalla parannetaan valtatietä 6 sillan molemmin puolin yhteensä noin 2 kilometrin matkalla vastaamaan päätieverkon laatutasoa.
Tiehanke Kymenlaakso Käynnissä

Mt 14207 ja 14208 parantaminen välillä Suinula-Siitama, tiesuunnitelma

Laadittavan suunnitelman tavoitteena on parantaa yhteysväli Suinulan ja Siitaman välillä, maanteiden 14207 (Siitamantie, Siitaman kylätie) ja 14208 (Siitaman yhdystie) osalta sellaiseksi, että se pystyy palvelemaan valtatien 9 rinnakkaistienä tilanteessa, jossa valtatie 9 on nelikaistainen ja keskikaiteellinen moottoriliikennetie.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Kantatien 75 parantaminen välillä maakunnan raja - Rastinkylä, Kuhmo

Tiesuunnitelman laatiminen kantatielle 75 välillä maakunnan raja - Rastinkylä on käynnistynyt. Tavoitteena on tien kunnon, liikenteen sujuvuuden ja liikenneturvallisuuden parantaminen.
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Turun kaupunkiseudun pääpyöräilyreittien viitoitushanke

Turun kaupunkiseudulla uusitaan seudullisten pääpyöräilyreittien viitoitusta ja opastusta.
Tiehanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Valtatien 4 parantaminen välillä Kevätlahdentie-Petomäentie, Äänekoski

Tiesuunnitelma sisältää uuden ohituskaistan toteuttamisen Petomäentien ja Kevätlahdentien välille, ja siihen liittyvät rinnakkais-,  yksityistie ja pysäkkijärjestelyt, melusuojaukset ja riista-aidat. 
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Valtatie 25 yhteysväli Hanko-Mäntsälä

Valtatie 25 on merkittävä poikittaisyhteys Länsi- ja Keski-Uudellamaalla. Valtatien merkitys on erityisen suuri Länsi-Uudeltamaalta pääkaupunkiseudun ulkopuolelle suuntautuvalla tavaraliikenteellä.
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Valtatien 25 parantaminen välillä Kartanonsuo – Keravanjoki liittymäjärjestelyineen, Hyvinkää

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) laatii tiesuunnitelmaa valtatielle 25 Sillankorvankadun ja Keravanjoen välille. Hanke liittyy valtatien 25 parantamiseen välillä Hanko-Mäntsälä.
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Uusi maantie välillä vt 2 – vt 8, Pori

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on vuonna 2023 käynnistänyt uuden tieyhteyden suunnittelun Porin taajaman eteläpuolelle välillä valtatie 2 ja valtatie 8. Suunnittelun tavoitteena on päätieliikenteen sekä Porin kaupungin maankäytön kehittämisen tavoitteiden yhteensovittaminen. Suunnittelu sisältää yleissuunnitelman laatimisen.
Tiehanke Satakunta Suunnitteilla

E18 Turun kehätie välillä Naantali-Raisio

Väylävirasto on käynnistänyt hankkeen tiesuunnitelman laatimisen keväällä 2021. Arvion mukaan tiesuunnitelma valmistuu loppuvuodesta 2023.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Vaasan satamatien yleissuunnitelma, Vaasa, Mustasaari

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus jatkaa Vaasan satamatien suunnittelua laatimalla yleissuunnitelman Vaskiluodon sataman ja valtatien 8 välillä.
Tiehanke Pohjanmaa Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20