null Vt 4 Oulu-Kemi: Siltojen purkutöistä liikenteen pysäytyksiä Oulussa

Vt 4 Oulu-Kemi: Siltojen purkutöistä liikenteen pysäytyksiä Oulussa

Julkaistu 28.10.2019

Vt 4:n Oulujoen ylittävien siltojen uusimistyöt etenevät suunnitellusti ja parhaillaan puretaan vanhaa itäpuolen siltaa.

Välitukien alusrakenteiden purkamiseen liittyvien louhintatöiden vuoksi Oulujoen kohdalla moottoritien (Vt 4) ja moottoritien viereisen Oulujoen ylittävän kevyen liikenteen väylän liikenne pysäytetään hetkeksi keskiviikkona 30.10.2019 ja torstaina 31.10.2019.

Pysäytysten kesto on enimmillään 5 minuuttia ja ne ajoitetaan päiväsaikaan (9.00 – 15.00) työmatkaliikenteen ruuhka-aikojen ulkopuolelle. Liikenne pysäytetään molempiin suuntiin. Pysäytyksiä on yksi kumpanakin päivänä.

Hankkeen etenemisestä saa ajantasaista tietoa hankkeen verkko- ja Facebook-sivuilta.

http://www.liikennevirasto.fi/vt4oulu-kemi

https://www.facebook.com/vt4oulukemi/

Lisätietoja: 

Ville Tiiro
Työpäällikkö, Kreate Oy
Puh. 050 3160 739
[email protected]

Jukka Päkkilä
Projektipäällikkö, Väylä
Puh. 029 534 3755 
[email protected]

Vt 4 on yksi Suomen valtaväylistä ja sen parantaminen välillä Oulu-Kemi sisältää työkohteita Kempeleessä, Oulussa, Iissä ja Simossa. Hankkeen toimenpiteillä parannetaan liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä elinkeinoelämän kuljetusten toimintavarmuutta. Hankkeen kustannusarvio on 170  Meur, josta kuntien osuus on noin 30 miljoonaa euroa. Työt ajoittuvat vuosille 2017–2021.

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.