Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
606 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41  
true

Mt 180 Kuusistonsalmen sillan uusiminen

Kuusistonsalmen sillan uusiminen on lähtenyt liikkeelle elokuussa 2023. Urakka valmistuu syyskuussa 2024. Vanha huonokuntoinen silta puretaan ja uusi silta rakennetaan nykyisen paikalle. Uusi silta parantaa etenkin jalankulku- ja pyöräilyväylän mitoitusta, lisäksi siltapaikan pystygeometriaa parannetaan nostamalla maantien korkeusasemaa.
Tiehanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Vaasan satamatien yleissuunnitelma, Vaasa, Mustasaari

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus jatkaa Vaasan satamatien suunnittelua laatimalla yleissuunnitelman Vaskiluodon sataman ja valtatien 8 välillä.
Tiehanke Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 4 parantaminen Joutsassa Leivonmäen pohjoispuolella

Valtatie 4 on osa TEN-T ydinverkkoa, valtakunnallista ja kansainvälistä päätieyhteyttä, raskaan liikenteen runkoyhteyttä sekä suurten erikoiskuljetu
Tiehanke Keski-Suomi Käynnissä

Hanhijärvi-Rokkakoski

Hanhijärvi–Rokkakoski-suunnitteluosuus on osa kesällä 2020 hyväksyttyä Valtatie 3:n Hämeenkyrö–Ylöjärvi-osuuden yleissuunnitelmaosuutta. Hanhijärvi–Rokkakoski-osuuden tiesuunnitelmaa laaditaan parhaillaan.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Vt 4 parantaminen rakentamalla rampit Oravasaaren eritasoliittymään Jyväskylässä

Valtatie 4 on osa TEN-T ydinverkkoa, valtakunnallista ja kansainvälistä päätieyhteyttä, raskaan liikenteen runkoyhteyttä sekä suurten erikoiskuljetu
Tiehanke Käynnissä Keski-Suomi

Tampere–Jyväskylä-radan rakentaminen

Ratahanke Pirkanmaa Keski-Suomi Käynnissä

Nokian ratapiha

Hankkeen tavoitteena on parantaa Nokian aseman rataosan liikennöitävyyttä ja mahdollistaa mm. lähijunaliikenteen kasvua. Hankkeessa ratapihalle rakennetaan uusi välilaituri ja uusi alikäytävä, sekä uusi liityntäpysäköintialue radan pohjoispuolelle.
Ratahanke Pirkanmaa Käynnissä

Kestävä liikkuminen Keski-Suomessa

ELY-keskus tekee jatkuvasti töitä liikkumisympäristön parantamiseksi kestävämmäksi ja turvallisemmaksi. Näkyvin osa tiellä liikkujille on maantieverkolle tehtävät parannukset. Infrarakentamisen lisäksi ELY-keskus edistää kestävien liikkumismuotojen käyttöä monipuolisella keinovalikoimalla ja laajassa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Seinäjoen Pajuluoman kunnostaminen

Pajuluoma on Seinäjoen ratapiha-alueen läpi virtaava pieni uoma, joka laskee Seinäjokeen. Pajuluoman kunnostamisen tavoitteena on poistaa mahdollinen terveysriski ja turvata Seinäjoen veden laatu pitkällä aikavälillä.
Ratahanke Etelä-Pohjanmaa Käynnissä

Kt 52 Salon kohta 2. vaihe

Varsinais-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt keväällä 2023 Kt 52 Salon kohdan 2. vaiheen (nk. itäinen ohikulkutie) tiesuunnitelman laatimisen. Kantatie 52 Salon kohdalla 2. vaiheessa toteutetaan Salon keskustan itäpuolelle uusi päätieyhteys.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Kantatien 76 (Vuokatintie) ja rautatien alikulku, Sotkamo

ELY-keskus ja Sotkamon kunta laativat yhteistyössä tiesuunnitelmaa kantatielle 76 (Vuokatintie) Sotkamoon. Tiesuunnitelmaan sisältyy jalankulku- ja pyöräliikenteen, hiihtoladun ja moottorikelkkareitin alikulkukäytävä kantatien 76 ja radan alitse Kuikkalammentien liittymän länsipuolelle
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Kantatien 71 jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Toroppala–Kerimäki, Savonlinna

Hankkeen tavoitteena on parantaa jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita Toroppalan ja Kerimäen välillä.
Tiehanke Etelä-Savo Käynnissä

Mt 577 parantaminen Nilsiäntien liittymässä, Kuopio

Tie- ja rakentamissuunnitelma maantien 577 parantamiseksi Nilsiäntien ja Juankoskentien (mt 569) liittymässä.
Tiehanke Pohjois-Savo Käynnissä

Kantatien 82 parantaminen Kalliosalmen sillan kohdalla, Kemijärvi

Kalliosalmen sillan uusiminen ja kantatien 82 linjauksen parantaminen sillan kohdalla.
Tiehanke Lappi Käynnissä

Päällystystyöt Keski-Suomessa

Keski-Suomen ELY-keskuksen päällystyskohteet kesällä 2024
Tiehanke Päällystystyöt Keski-Suomi Käynnissä
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41