Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
592 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  
true

Tuomioja–Raahe-radan perusparannus

Hankkeen tavoitteena on perusparantaa rataosa Tuomiojan ratapihan pohjoispäästä Väyläviraston rajalle Raaheen Rautaruukille.
Ratahanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Oriveden asema

Hankkeen tarkoituksena on parantaa yleisesti Oriveden aseman sekä sen liityntäpysäköinnin toimivuutta niin autojen, pyörien kuin joukkoliikenteen osalta.
Ratahanke

Vt 1 Veikkolan kohdan meluesteet

Väyläviraston ja Kirkkonummen kunnan yhteishankkeessa parannettiin meluntorjuntaa valtatie 1:n varressa sijaitsevan Veikkolan kylän kohdalla uusilla meluesteillä.
Tiehanke Uusimaa Valmistunut

Vt 18 Petäjäveden taajaman kohdalla - aluevaraussuunnitelma, Petäjävesi

Keski-Suomen ELY-keskus ja Petäjäveden kunta ovat käynnistäneet aluevaraussuunnitelman laatimisen valtatielle 18 Petäjäveden taajaman kohdalle.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Uusi tieyhteys Vikby-Martoinen, Mustasaari

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa Vikby-Martoinen välille Mustasaaren kunnan alueella. Suunnittelu alkaa valtateiden 3 ja 8 eritasoliittymästä ja päättyy Vähäkyröntielle. Suunnitteluosuuden pituus on noin seitsemän kilometriä.
Tiehanke Pohjanmaa Suunnitteilla

Seinäjoki-Vaasa nopeudennosto ratasuunnitelma

Ratahanke Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 637 jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Tiituspohja – Leppävesi, Laukaa

Jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen maantien 637 (Jyväskyläntie) varteen välille Tiituspohja – Leppävesi alkoi kesäkuun alussa 2021. Urakassa rakennetaan jalankulku- ja pyöräilyväylä noin 2,5 kilometrin matkalle välille Hallaperäntie – Vaajakoskentie (mt 638), myöa tievalaistus uusitaan koko välillä.
Tiehanke Keski-Suomi Valmistunut

Hämeenlinnanväylä (Vt 3) Kannelmäen ja Kaivokselan välillä ja Kuninkaantammen eritasoliittymä

Hämeenlinnanväylä (Vt 3) on yksi pääkaupunkiseudun tärkeimmistä valtakunnallisista sisääntuloväylistä. Hämeenlinnanväylällä on välityskykyongelmia ja ruuhkia etenkin Kannelmäen ja Kaivokselan välillä.
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Pohjois-Suomen raakapuun kuormauspaikat

Hankkeissa suunnitellaan kokonaan uusien raakapuun kuormauspaikkojen rakentamista ja vanhojen kuormauspaikkojen parantamista seuraavilla paikkakunnilla: Kolari, Pello, Vaala, Oulainen, Haapajärvi, Seinäjoki.

Mt 6304 kevyen liikenteen järjestelyt Lanneveden kohdalla, Saarijärvi

Uusi kevyen liikenteen väylä  Lanneveden taajaman kohdalla Saarijärvellä valmistui marraskuussa 2021. Hankkeen rakennuttajana toimi Keski-Suomen ELY-keskus ja urakoitsijana Destia Oy. Hankkeelle oli myönnetty erillisrahoitusta. Hankkeen lopullisiksi kustannuksiksi muodostui noin 910 000 euroa. 
Tiehanke Keski-Suomi Valmistunut

Turun kaupunkiseutu MAL-hankkeet

Turun kaupunkiseudulla toteutetaan vuosien 2020–2023 aikana maankäyttöä, asumista ja liikennettä tukevia (MAL) hankkeita.
Tiehanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Maantien 16811 (Taipaleentie) kevyen liikenteen väylä Sumiaisten taajamassa, Äänekoski

Jalankulku- ja pyöräilyvaylän rakentaminen Sumiaisten taajamassa yhdystien 16811 (Taipaleentie) varteen on valmistunut heinäkuussa 2021. Keski-Suomen ELY-keskus toimi hankkeen rakennuttajana.
Tiehanke Keski-Suomi Valmistunut

Valtatien 23 (Haapamäentie) parantaminen Melonsaaren kohdalla, Keuruu

Valtatien 23 (Haapamäentie) parantaminen Melonsaaren kohdalla Keuruulla, maantien 348 (Kolhontie) sekä Melonsaarentien liittymien kohdalla on valmistunut. Keski-Suomen ELY-keskus toimi hankkeen rakennuttajana, urakoitsijana toimi Maansiirto Hämeenniemi Ky.
Tiehanke Keski-Suomi Valmistunut

Vuosaaren meriväylä

Hankkeessa Vuosaaren meriväylä ja satama-allas syvennettiin laivaliikenteen kuljetusvaatimusten mukaiseksi. Meriväylä ja satama-allas syvennettiin 11 metristä 13 metrin kulkusyvyyteen.
Vesiväylähanke Uusimaa Valmistunut

Valtatien 8 parantaminen välillä Rauma-Eurajoki

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on käynnistänyt valtatien 8 suunnitteluhankkeen loppuvuodesta 2021. Tarkoituksena on kehittää valtatietä sekä parantaa liikkumisen turvallisuutta ja sujuvuutta Rauman seudulla. Suunnittelu sisältää ympäristövaikutusten arviointimenettelyn (YVA-menettely) sekä yleissuunnitelman laatimisen.
Tiehanke Satakunta Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40