Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
296 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20  
true

Maantien 19051 (Takkarannantie) jalankulku- ja pyörätie välillä Kuurnantie–Vihtaniementie, Kajaani

Suunnitelmaan sisältyy uuden jalankulku- ja pyörätien suunnittelu maantielle 19051 (Takkarannantie) välille Kuurnantie–Vihtaniementie. Samalla suunnittelualueella suunnitellaan tievalaistus ja tarkastellaan linja-autopysäkkejä.
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Maantien 8890 (Vanhatie) jalankulku- ja pyörätie välillä Teollisuustie - Hyryntie (mt 891), Hyrynsalmi

ELY-keskus ja Hyrynsalmen kunta ovat aloittaneet tiesuunnitelman laatimisen maantielle 8890 (Vanhatie) Hyrynsalmelle.
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Asematien liittymän parantaminen, Nivala

Asematien liittymää Nivalassa parannetaan kääntymiskaistoilla ja liikennevaloilla.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Käynnissä

Vt 20 parantaminen välillä Korvenkylä-Kiiminki, Oulu

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on yhteistyössä Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan liiton kanssa selvittänyt mahdollisuutta parantaa valtatietä 20 Korvenkylän ja Kiimingin välillä nykyiselle paikalleen. Tieosuus on nykyisin ruuhkainen ja liikenneonnettomuuksille altis.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtateiden 8 ja 27 liittymäalueen liikennejärjestelyt, Kalajoki

ELY-keskus ja Kalajoen kaupunki ovat laatimassa tiesuunnitelmaa valtateiden 8 ja 27 liittymäalueen liikennejärjestelyistä. Suunnitelma valmistuu huhtikuun 2021 loppuun mennessä.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 8 ja maantien 7771 (Satamatie) liittymäjärjestelyt sekä maantien 7771 jalankulku- ja pyörätie välillä vt 8 - Usvametsäntie, Kalajoki

ELY-keskus ja Kalajoen kaupunki laativat yhteistyössä tiesuunnitelmaa "Valtatien 8 ja maantien 7771 (Satamatie) liittymäjärjestelyt sekä maantien 7771 jalankulku- ja pyörätie välillä vt 8 - Usvametsäntie".
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 18709 (Kuivasjärventie) jalankulku- ja pyörätie välillä Alakylä–Hämeenjärventie, Oulu

Suunnitelmaan sisältyy uuden jalankulku- ja pyörätien suunnittelu maantielle 18709 (Kuivasjärventie) välille Alakylä–Hämeenjärventie. Samalla tarkastellaan linja-autopysäkkejä suunnittelualueella. Väylän rakentaminen edellyttää vesistösillan rakentamista Nurmiojan kohdalla.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 5 jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Ronkaisenniementie - Toranki, Kuusamo

Hankkeella laajennetaan jalankulun ja pyöräilyn väyläverkkoa ja parannetaan liikenneturvallisuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 847 (Limingantie) jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Rantavainio - Äimärautio, Oulu

Suunnitelmaan sisältyy nykyisen jalankulku- ja pyöräilyväylän parantaminen pyöräilyn pääreitiksi välillä Rantavainio - Poikkimaantie. Suunnitelmaan sisältyy myös muita liikennejärjestelyjä jalankulun ja pyöräilyn turvallisuuden ja liikkumisympäristön parantamiseksi.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Jylhämäntien (mt 8792) jalankulku- ja pyöräilyväylä ja Nuojuankoskentien (mt 8794) rumpujen uusiminen, Vaala

Hanke sisältää Jylhämäntien (maantien 8792) uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnittelun Jylhämäntielle välille Harritie - Koskitie ja viiden maantien rummun uusiminen Nuojuankoskentielle (maantie 8794). Hankkeella parannetaan tieosuuksien liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 4 parantaminen välillä Napapiiri-Apukka, Rovaniemi

Hanke sisältää liikennejärjestelmästä ja maanteistä säädetyn lain mukaisen yleissuunnitelman laatimisen valtatielle 4 välillä Napapiiri-Apukka. Hankkeen suunnittelualue alkaa maantien 951 (Lentokentäntie) liittymän eteläpuolelta ja päättyy Apukkaan.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Vt 5, mt 18865 jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Kitkantie-Nissinvaarantie, Kuusamo

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on laatinut yhdessä Kuusamon kaupungin kanssa tiesuunnitelman jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamisesta valtatielle 5 ja maantielle 18865 välille Kitkantie - Nissinvaarantie.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Käynnissä

Vt 4 parantaminen rakentamalla rampit Oravasaaren eritasoliittymään Jyväskylässä

Valtatie 4 on osa TEN-T ydinverkkoa, valtakunnallista ja kansainvälistä päätieyhteyttä, raskaan liikenteen runkoyhteyttä sekä suurten erikoiskuljetu
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Maantien 16633 Haukanmaantien parantaminen välillä maantien 644 liittymä – Oravasaaren risteyssilta, Jyväskylä, tiesuunnitelma

Suunnittelualue käsittää vajaan kilometrin mittaisen osuuden yhdystietä 16633 välillä valtatie 4 - maantie 644, sekä maantien 16633 ja maantien 644 välisen liittymäalueen.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20