Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
606 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41  
true

Siltatyöt Keski-Suomessa

Merkittävät siltojen korjaus- ja uusimishankkeet Keski-Suomen maanteillä vuonna 2024
Tiehanke Keski-Suomi Käynnissä

Uusi tieyhteys Vikby-Martoinen, Mustasaari

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa Vikby-Martoinen välille Mustasaaren kunnan alueella. Suunnittelu alkaa valtateiden 3 ja 8 eritasoliittymästä ja päättyy Vähäkyröntielle. Suunnitteluosuuden pituus on noin seitsemän kilometriä.
Tiehanke Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 6 parantaminen välillä Koskenkylä - Kouvola

Kaakkois-Suomen ja Uudenmaan ELY-keskukset ovat laatineet toimenpideselvityksen valtatien 6 välille Koskenkylä-Kouvola, Loviisa, Lapinjärvi ja Kouvola. Toimenpideselvityksessä on määritelty tavoitetila valtatielle sekä vaiheittain toteuttamisen polku.
Tiehanke Uusimaa Kymenlaakso Suunnitteilla

Tampere–Pori tasoristeysten poisto ja parantaminen

Tampere–Pori tasoristeyksien poisto ja parantaminen -hankkeen tavoitteena on parantaa liikenneturvallisuutta poistamalla mahdollisimman monta rataosuuden tasoristeystä sekä parantaa turvallisuutta kustannustehokkailla keinoilla.
Ratahanke Satakunta Pirkanmaa Käynnissä

E18 Turun kehätie

Turun kehätie on yksi Suomen tärkeimmistä päätieyhteyksistä. Turun kehätietä parannetaan kolmessa eri osahankkeessa (Naantali-Raisio, Raision keskustan kohta, Kausela-Kirismäki) ja ne etenevät kukin omassa tahdissaan.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Vt 5 parantaminen välillä Valkeinen - Taipale, Lapinlahti ja Iisalmi, tiesuunnitelma

Tiesuunnitelman laatiminen valtatien 5 parantamisesta välillä Valkeinen–Taipale, Lapinlahti ja Iisalmi on käynnistynyt keväällä 2021. Tiesuunnitelman on määrä valmistua kevään 2024 aikana. Rahoituspäätöstä ei vielä ole tehty.
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Kouvola−Luumäki-ratahanke

Hankkeessa uusitaan Kouvola−Luumäki-rataosuudelta pohjoisen raiteen päällysrakennetta noin 40 kilometrin matkalta.
Ratahanke Kymenlaakso Etelä-Karjala Käynnissä

Valtatie 9 parantaminen välillä Alasjärvi-Käpykangas

Maan tärkeimpiin poikittaisteihin kuuluvalle valtatielle 9 on valmistunut tiesuunnitelma Tampereen Alasjärven ja Kangasalan Käpykankaan välisen tieosuuden parantamisesta.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Vt 5 Leppävirta-Kuopio

Valtatie 5 Helsingistä Sodankylään on valtakunnallisesti tärkeä itäisen Suomen pääväylä. Valtatie 5:n osuus Leppävirta–Vehmasmäki (32 km) on osa Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun runkoyhteyttä Etelä
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Valtatien 5 parantaminen välillä Leppävirta–Palokangas

Suunnittelukohde valtatie 5 välillä Leppävirta - Palokangas sijaitsee Leppävirran kunnassa. Se alkaa etelässä Leppävirran kirkonkylän pohjoisosasta Sorsakosken
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Vt 5 parantaminen Leppävirran kohdalla

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus laatii aluevaraussuunnitelmaa valtatien 5 parantamisesta Leppävirran kohdalla.  Aluevaraussuunnitel
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Valtatien 5 parantaminen välillä Palokangas–Humalajoki

Valtatie 5 Helsingistä Sodankylään on valtakunnallisesti tärkeä itäisen Suomen pääväylä. Se kuuluu myös osana yleiseurooppalaiseen TEN-liikenneverkkoon. Suunn
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Valtatie 4 Lusi-Oravakivensalmi

Tiehanke Päijät-Häme Suunnitteilla

Maantie 955 Köngäs-Hanhimaa parantaminen, Kittilä

Hanke sisältää maantien 955 välillä Köngäs- Hanhimaa parantamisen noin 13 kilometrin matkalla.
Tiehanke Lappi Valmistunut

Mt 140 jalankulku- ja pyöräilyväylän parantaminen välillä Kyytitie - mt 152, Vantaa ja Sipoo, KU

Kunnostetaan jalankulku- ja pyöräilyväylä (Hakunilan) Kyytitien ja Maantien 152 (Sipoontie, Nikinmäki) välillä.
Tiehanke Uusimaa Käynnissä
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41