Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
606 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41  
true

Mt 15716 kevyen liikenteen väylä välillä Urheilukentäntie-Tuppihaantie

Suunnittelukohde sijaitsee Kontiolahden kunnassa, Pohjois-Karjalassa, vanhalla Nurmeksentiellä. Hankkeen tavoitteena on parantaa liikenneturvallisuutta toteuttamalla alueelta puuttuva kevyen liikent
Tiehanke Pohjois-Karjala Valmistunut

Laurila - Tornio-itäinen, ratasuunnitelma, Keminmaa, Tornio

Ratasuunnitelman tavoitteena on liikennöintikustannusten pienentäminen sekä häiriöttömien kuljetusten mahdollistaminen sekä tasoristeysturvallisuuden parantaminen. Yhtenä tavoitteena on mahdollistaa yhtenäisen Euroopan TEN-T- ydinverkko-käytävänverkon laajentaminen.
Ratahanke Suunnitteilla

Oulun ratapihat

Oulun ratapihoilla on rakenteilla seuraavia toteutushankkeita: Oulun ratapihan turvalaitteiden uusiminen Oritkarin kolmioraiteen rakentaminen Oulun ratapihoille on laadittu seuraavat suunnitelmat: Oulun kolmioraide ja Heikkilänkankaan liikennepaikka ratasuunnitelma Oulun ratapihoille on käynnissä seuraavan suunnitelman laadinta: Oulun henkilöratapiha ratasuunnitelma
Ratahanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Järppi - Kemi, Ouluntie, tasoristeysten poisto, tiesuunnitelma, Kemi

Suunnitteluhankkeessa laaditaan tiesuunnitelma, joka koskee kahden Kemissä sijaitsevan tasoristeyksen Järppi sekä Kemi, Ouluntie poistamista.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Tasoristeysturvallisuuden parantaminen välillä Akola-Suppilo-Makkarakankaan metsätie, ratasuunnitelma; Ii

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa rataosuudella Oulu - Laurila tasoristeysturvallisuuden parantamiseksi.
Ratahanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Tasoristeysturvallisuuden parantaminen välillä Takaluoma - Piltonen, ratasuunnitelma; Ii

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa rataosuudella Oulu - Laurila tasoristeysturvallisuuden parantamiseksi.
Ratahanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 8460 (Kiiminkijoentie) parantaminen Haukiputaalla radan ylikulkusillan kohdalla sekä jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen välille Asemakyläntie - Torvelantie, Oulu

Hankkeessa Kiiminkijoentietä parannetaan Haukiputaalla radan ylikulkusillan kohdalla. Hankkeeseen sisältyy myös jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen välille Asemakyläntie - Torvelantie.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Mt 815 Lentokentäntien parantaminen välillä Pohjantie (vt4) - Hailuodontie (mt 816), Oulu, Kempele

Hankkeen tavoitteena on parantaa Lentokentäntien liikenteen sujuvuutta, tasoliittymien toimivuutta ja turvallisuutta sekä Oulun lentoaseman, Hailuodon ja työmatkaliikenteen toimintavarmuutta ja matka-aikojen ennustettavuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 20 (Kuusamontie) liikennejärjestelyt Purontien (mt 18717) kohdalla, Oulu

Valtatien 20 liikennejärjestelyjä parannetaan Purontien kohdalla liittymiä porrastamalla, kääntymiskaistoilla ja alikulkukäytävällä.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 849 (Kiimingintie) parantaminen Iijoen sillan kohdalla sekä jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen välille Huotarintie–maantie 851 (Karjalantie)

ELY-keskus ja Oulun kaupunki ovat laatineet tiesuunnitelman Iijoen sillan uusimiseksi Kiimingin ja Yli-Iin väliselle maantielle 849. Hankkeeseen sisältyy jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen välille Huotarintie–maantie 851 (Karjalantie).
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maanteiden 899 (Pohjavaarantie) ja 8991 (Kuikkalammentie) liittymän parantaminen, Sotkamo

ELY-keskus ja Sotkamon kunta laativat suunnitelmaa teiden 899 (Pohjavaarantie) ja 8991 (Kuikkalammentie) liittymän parantamiseksi.
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Vt 15 Paimenportin eritasoliittymä

Varmistetaan turvallinen ja sujuva liikenne Kotkan keskustaan ja satamiin, vähennetään tienvarren asukkaille koituvia meluhaittoja ja turvataan rataliikennettä.
Tiehanke Kymenlaakso Valmistunut

Rajanylityspaikkojen kehittämishankkeet

Hankkeessa kehitettiin Raja-Joosepin, Vartiuksen, Parikkalan, Imatran, Vainikkalan ja Vaalimaan rajanylityspaikkojen infrastruktuuria. Työt toteutettiin vuosina 2019–2023.
Tiehanke Ratahanke Kymenlaakso Etelä-Karjala Kainuu Lappi Valmistunut

Mt 180 Saaristotie

Saaristotietä (mt 180) parannetaan kolmessa eri osahankkeessa (Kirjalansalmen sillan uusiminen, Hessundinsalmen sillan uusiminen ja Kurkela-Kuusisto) ja niiden suunnittelu etenee omassa tahdissaan.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41