Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
104 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7  
true

VT4 parantaminen Kevätlahden liittymän kohdalla, Äänekoski

Tiesuunnitelma sisältää valtatien 4, Kevätlahden maantien 16801 ja Mämmentien liittymään suunniteltavan eritasoliittymän sekä siihen kytkeytyvät yksityistiej
Tiehanke Käynnissä Keski-Suomi

NordicWay2

NordicWay2 -hankkeessa tavoitteena oli edistää tieliikenteen turvallisuutta mahdollistamalla matkapuhelinverkon välittämät tieliikenteen häiriöviestipalvelut sekä tutkia tieliikenteen automaatiota arktisissa olosuhteissa.
Käynnissä

Tampereen henkilöratapiha

Hankkeessa rakennetaan Tampereelle uusi henkilöliikennelaituri ja paremmat kulkuyhteydet junamatkustajille koko asema-alueella. Laitureille uusitaan katokset, järjestellään uudelleen henkilöjunien huoltojärjestelmät sekä tehdään muutosten vaatimat ratarakenteiden päivitykset ja turvalaite- sekä sähköratapäivitykset. Hankelaajuuteen kuuluu myös useita vaativia yli- ja alikulkusiltakohteita.
Ratahanke Pirkanmaa Käynnissä

Vt 9 Loimaa

Loimaan risteyssilta valmistui vuonna 2019. Eritasoliittymän ramppijärjestelyt valmistuivat keväällä 2020. Uudet riista-aidat valmistuivat suurimmaksi osaksi kesällä 2020.
Tiehanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Luumäki–Imatra-ratahanke

Ratahanke Etelä-Karjala Käynnissä

Oulu-Laurila parantaminen

Hanke toteutetaan Oulu-Laurila rataosuudella, joka kuuluu Euroopan laajuiseen Euroopan unionin määrittelemään liikenteen ydinverkkoon eli TEN-T-verkkoon. 
Ratahanke Pohjois-Pohjanmaa Lappi Käynnissä

Siltatyöt Itä-Suomessa

Merkittävät siltojen korjaus- ja uusimishankkeet Itä-Suomen maanteillä vuonna 2024
Tiehanke Etelä-Savo Pohjois-Karjala Pohjois-Savo Käynnissä Suunnitteilla

Siltatyöt Satakunnassa

Vuonna 2024 Satakunnassa peruskorjataan Leppihalmeen silta Kankaanpäässä, Myrrän silta Porissa ja Sonnilanjoen silta Kokemäellä. Uusittavia siltoja ovat Pyölän silta Huittisissa, Lauhalan silta Kokemäellä ja Säkkijoen silta Karvialla.
Tiehanke Satakunta Käynnissä

Siltatyöt Varsinais-Suomessa

Vuonna 2024 Varsinais-Suomessa peruskorjataan 3 siltaa ja uusitaan 2 siltaa.
Tiehanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Päällystystyöt 2024 - Satakunta

Kesän 2024 päällystystyöt Satakunnassa käynnistyvät huhti-toukokuun vaihteessa.
Tiehanke Päällystystyöt Satakunta Käynnissä

Päällystystyöt 2024 - Varsinais-Suomi

Kesän 2024 päällystystyöt Varsinais-Suomessa käynnistyvät huhti-toukokuun vaihteessa.
Tiehanke Päällystystyöt Varsinais-Suomi Käynnissä

Helsinki–Riihimäki-ratahanke

Helsinki–Riihimäki-ratahankkeessa luodaan edellytykset sujuvammalle liikenteelle Suomen vilkkaimmin liikennöidyllä rataosuudella. Hankeen myötä liikenne toimii paremmin, henkilöjunaliikennettä voidaan lisätä ja tavarajunaliikenteen kilpailukyky paranee. Hanke toteutetaan kolmessa vaiheessa.
Ratahanke Kanta-Häme Käynnissä

Kytömaa-Ainola lisäraiteet

Ratahanke Käynnissä

Ainolan asema

Ratahanke Käynnissä
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7