Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
105 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7  
true

Vt 9 Turku-Tampere

Yhteysväli on muuhun päätieverkkoon verrattuna keskimääräistä vaarallisempi. Ongelmia aiheuttavat mm. tiheässä olevat liittymät ja turvallisten ohitusmahdollisuuksien puute. Valtatietä parannetaan osahankkeissa, jotka etenevät omaa tahtiaan. Yhteysvälillä on jo toteutettu parantamistoimia.
Tiehanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Mt 12029 Lillholmenin silta - tiesuunnitelma-aineisto

Framsida / Kansilehti (700 kt) Innehållsförtekning (470 kt) Sisällysluettelo (470 kt) Del A Vägplanens beskrivningsdel Osa A Tiesuunnitelman selostusosa
Tiehanke Käynnissä

Joensuun ratapiha

Joensuun ratapiha suunnitellaan nykyliikennettä palvelevaksi ja toimivaksi ratapihaksi.
Ratahanke Pohjois-Karjala Käynnissä

Maantien 387 (Vaalimaantie) Nordkalkin eteläportin tieyhteyden liittymä- ja kevyenliikenteenjärjestelyt, Lappeenranta

HANKE ON VALMISTUNUT 2019KAS ELY-keskus, Lappeenrannan kaupunki ja Nordkalk Oy ovat vastanneet yhteistyössä hankkeen suunnittelusta ja hankkeen I toteutusvaiheen rahoituksesta kevyen liikenteen raitt
Tiehanke Käynnissä

Lamminrahkan eritasoliittymä valtatie 12:lla

Lamminrahkan eritasoliittymän rakentaminen Kangasalan ja Tampereen kaupunkien rajan tuntumassa käynnistyi joulukuussa 2018. Pirkanmaan ELY-keskus toimii Lamminrahkan eritasoliittymän rakennuttajana,
Tiehanke Pirkanmaa Käynnissä

Uusia liikennejärjestelyitä Sarankulmaan

Liikennejärjestelyiden parantaminen ja niiden kanssa samanaikaisesti käynnistyvien keskuspuhdistamon jätevesilinjojen rakentaminen alkoi juhannusviikolla Tampereen ja Pirkkalan rajalla.   
Tiehanke Pirkanmaa Käynnissä

Kantatien 68 parantaminen rautatien ylikulkusillan (V606) kohdalla rakentamalla uusi Kolpin ylikulkusilta V-1879 nykyisen pohjoispuolelle tiejärjestelyineen, Pedersöre

Nykyinen rautatien ylikulkusilta on huonokuntoinen ja todettu riittämättömäksi radan tulevien aukko- ja raidevarausten sekä turvamääräysten vuoksi. Lisäksi kapea silta ei nykytilanteessa ole jalankulkijoille ja pyöräilijöille turvallinen. Tiesuunnitelma on valmistunut vuonna 2017. Uusi silta on suunniteltu rakennettavaksi noin 35 metriä nykyisen sillan pohjoispuolelle.
Tiehanke Pohjanmaa Käynnissä

Muut tiehankkeet Kymenlaakso

Muut käynnissä olevat tiehankkeet Kymenlaaksossa.
Tiehanke Käynnissä

Ratojen kunnossapidon hankkeet

Rataverkon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi on käynnissä useita perusparannushankkeita.
Käynnissä

Tasoristeysohjelman kohteet

Tasoristeysohjelmassa vaikutetaan yli 400 kohteeseen. Kustannukset kaikkien kohteiden toteutukseen ovat arviolta 56 miljoonaa euroa.
Ratahanke Suunnitteilla Käynnissä

Valtatien 13 ja Otavantien liittymän parantaminen, Mikkeli

Mikkelin Karikossa olevan nelihaaraliittymän parantamistyöt alkavat viikolla 24/2020. Keski-Suomen ELY-keskus toimii hankkeen rakennuttajana ja pääurakoitsijana on Savon Kuljetus Oy. Pohjois-Savon EL
Tiehanke Käynnissä

Muut tiehankkeet Etelä-Pohjanmaa

Muut käynnissä olevat tiehankkeet Etelä-Pohjanmaalla.
Tiehanke Käynnissä

Muut tiehankkeet Keski-Pohjanmaa

Muut käynnissä olevat tiehankkeet Keski-Pohjanmaalla.
Tiehanke Käynnissä

Turun kaupunkiseutu MAL-hankkeet

Turun kaupunkiseudulla toteutetaan vuosien 2020–2023 aikana maankäyttöä, asumista ja liikennettä tukevia (MAL) hankkeita.
Tiehanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Rataosuuden Vuokatti-Kontiomäki parantaminen, Sotkamo ja Paltamo

Suunnittelukohteena on Joensuu-Kontiomäki rataosuus välillä Vuokatti-Kontiomäki. Suunnitelmaa laaditaan yhteistyössä Väyläviraston sekä Sotkamon ja Paltamon kuntien kanssa.
Tiehanke Kainuu Käynnissä
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7